DOGAĐANJA

Zagreb je bogatiji za još jedan zanimljivi koncept

Croatian Design Superstore predstavlja prvo izdanje FASHION CAFÉA
croatian design superstore 
FASHION CAFÉ je novonastali program Croatian Design Superstorea posvećen ljubiteljima mode i modnog dizajna koje zanima, u opuštenoj atmosferi, doznati više o temama koje se tiču modnog dizajna. Ideja je potaknuti razmjene iskustava i upoznavanje lica hrvatskog modnog dizajna i njihovog rada kroz prezentaciju, otvorenu raspravu, nekonvencionalne revije i predstavljanja kolekcija.

U goste stižu Andreja Bistričić i Maja Merlić, koje stoje iza već dobro poznatog brenda DIORALOP, kako bi prezentirale nove komade kolekcije jesen/zima 2015., s nama raspravljale o inspiraciji i procesima nastajanja kolekcija, pričale o ambicijama i dosadašnjim iskustvima dizajnerica u svijetu i u Hrvatskoj, ali i dotakle se izazova i problema poduzetništva u modnom dizajnu.
 
Croatian Design Superstore 
DIORALOP je inspiriran Polaroid fotografijama, stvoren namjernim izlijevanjem kemikalija i njihove izloženosti različitim temperaturama. Hrvatski modni dvojac upoznao se u Zagrebu, što je dovelo do pokretanja njihovog brenda. Andreja je na Teksilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu završila preddiplomski studij. Nakon fakulteta je na Central Saint Martins Collegeu za umjetnost i dizajn u Londonu specijalizirala dizajn ženske odjeće te proširila svoje znanje na stručnoj praksi u studiju Alexander McQueen. Maja je arhitektica i dizajnerica printa. DIORALOP, sa sjedištem u Zagrebu, predstavlja svoje kolekcije u Londonu i Parizu tijekom tjedna mode svake sezone.
 
Croatian Design Superstore 
Program FASHION CAFÉ će se jednom mjesečno u Croatian Design Superstoreu održavati četvrtkom u večernjim satima izmjenično s već uhodanim uspješnim DIZAJN DIJALOZIMA od 18:30 do 20h na adresi Martićeva 4.

Na dan održavanja FASHION CAFÉ-a će se na sav DIORALOP asortiman moći ostvariti popust od 10% u Croatian Design Superstoreu.
 
Croatian Design Superstore 
Croatian Design Superstore 
Croatian Design Superstore 
Croatian Design Superstore 
Foto: PR
Objavljeno: 19.11.2015. u 13:30

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p