DOGAĐANJA

Zagreb se sprema za dvodnevni glazbeni spektakl

Jeste li spremni za Faithless i Billyja Idola?

faithless
A
ko već niste pobjegli daleko od gradskih vrućina, bliži se glazbeni spektakl koji ne smijete propustiti! Zagreb Calling premijerno izdanje održat će na zagrebačkoj Šalati 13. i 14. srpnja kada će pozornicom proći velika svjetska i regionalna glazbena imena. Prvi dan festivala rezerviran je za Billy Idola, Partibrejkerse i Psihomodo Pop, a drugi za Faithless, Detour i Nipplepeople.

Billyjev drugi dolazak u Hrvatsku obilježit će Zagrebovo uključenje na popis europskih i svjetskih gradova koji su dobili svoju franšizu Calling evenata, a za mjesto događanja odabran je najdraži gradski otvoreni koncertni prostor – stadion na ŠRC Šalati. Bit će to jedini nastup Billy Idola 2015. na ovim prostorima, a pratiti će ga glazbenici s kojima dijeli scenu već dugi niz godina. Među njima se posebno ističe gitaristički virtuoz Steve Stevens, dobitnik Grammyja za instrumental iz filma Top Gun i suradnik Michaela Jacksona i Vincea Neila.

billy idol
 
Billy Idol će na Šalati pozornicu podjeliti s dvije regionalne legende – beogradskim Partibrejkersima i zagrebačkim Psihomodo Popom koji će nastupiti kao specijalni gosti.
 
Utorak će pak biti rezerviran za veliki Faithless, u čijim je koncertima domaća publika već nekoliko puta imala priliku uživati. Posebno u sjećanju ostaje njihov trijumfalan nastup u Velikoj dvorani Doma sportova iz 2011. godine, a ovaj put će legendarni glazbenici nastupiti u toplom, ljetnom terminu na stadionu Šalata u ugodnom društvu s Detourom i Nipplepeopleom.
 
zagreb calling 
Jedini nastup Billyja Idola u regiji tijekom cijele 2015. godine, kao i velika obljetnica 20 godina djelovanja kultnog benda Faithless recept su kojim Zagreb Calling zove i sve više stranih posjetitelja u Zagreb. Velika imena svjetske glazbe ujedinjena na stadionskoj prostoru pod otvorenim nebom u samom centru grada izdvajaju Zagreb među svjetskim metropolama i svjedoče o atraktivnosti ovog događaja. 

U prodaji su dnevne ulaznice, posebno za ponedjeljak i posebno za utorak po cijeni od 229 kn. Taj iznos ostaje do dva dana prije koncerata kad se penje na 249 kn. U ponudi se nalaze i dnevne VIP ulaznice po cijeni od 350 kn. Potražite ih na službenim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.

 
Foto: PR
Objavljeno: 11.07.2015. u 12:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p