DOGAĐANJA

Zagrebački advent koji će obožavati svi Grinchevi

Tuškanac se pretvara u Pop Up Winter Garden
Pop Up Winter Garden
P
otpuno drugačija adventska priča počela je na prostoru ljetne pozornice Tuškanac u okružju magične park šume u centru Zagreba. Pop Up Winter Garden u intimnijem okruženju na jedinstvenoj lokaciji na otvorenom donosi blagdane u posebnom ozračju.

Grinch se ovoga puta upetljao u cijelu priču i spojio najbolje Gardene u urbani Božićni događaj koji u Zagreb donosi dašak Londona i Berlina uz puno sjajne glazbe, craft piva i dobre hrane.

Swanky Monkey Garden, The Garden Brewery, A Most Unusual Garden, zajedno uz Submarine i Toasterie by Trapula nude svoje prepoznatljive koncepte na sjajnoj lokaciji, uz The Garden craft pivo, zimske koktele, nezaobilazno kuhano vino, burgere i još pregršt toga, a sve je u ponudi na prozorima jedinstvenih brodskih kontejnera koje su uredili poznati street art umjetnici.

Pop Up Winter Garden
Program na jednoj od najboljih zagrebačkih lokacija kroz cijeli prosinac nudi i sjajnu glazbenu selekciju koja je neodvojivi dio svake Garden priče. Uz live nastupe bendova, lokalnih i međuarodnih DJ-eva, na rasporedu je i kino na otvorenom, kao i zabava za djecu i radionice.

U petak je na rasporedu Adriatic Coasting, a kao istoimena radijska emisija ovaj hvaljeni projekt je dom našao na YammatFM-u. Ovoga puta Nick Colgan i Pepi iz The Garden Brewery tima donose svoje birane zvukove na otvorenom. Subota je rezervirana za božićne radionice za djecu, dok večer preuzima DJ Bizzo Bodega i vrti glazbu za ples, a nedjelju režira DJ Flaneur s chill glazbom na ljetnoj pozornici Tuškanac.

Pop Up Winter Garden
Uz sve to spremna su i premijerna blagdanska izdanja The Garden Brewery craft piva, pa je to najbolji način za proslaviti ovo doba uz Vanilla and Chocolate Porter ili Rosemary Julebryg, koji je rađen po uzoru na pivo koje se tradicionalno pije u Skandinaviji u ovo doba.

Cijeli prosinac uživajte u sjajnom pivu, odlično glazbenoj selekciji, ukusnim zalogajima, kinu na otvorenom, kreativnim programima za najmlađe i drugačijem adventu uz Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Pop Up Winter Garden
Pop Up Winter Garden

Foto: PR
Objavljeno: 09.12.2016. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p