DOGAĐANJA

Zagrebački rođendanski party koji se ne propušta

Chew The Fat! CRO slavi šest godina postojanja

 
Chew The Fat! CRO, jedna od klupskih večeri koja je obilježila zagrebačku, ali i regionalnu bass scenu posljednjih godina, ove subote, 5. prosinca u zagrebačkom klubu Sirup slavi šest godina postojanja. U goste dolazi live drum'n'bass dvojac Drumroll, Tone Tuoro s novim EP izdanjem, nova klupska nada LucyLiu te Chew The Fat! CRO domaćini Yesh i DMT.

Drumroll je live drum'n'bass projekt bubnjara Janka Novoselića (Kozmodrum, Strobelyx, TBF, Tobogan) i Bogumila Kulage, poznatijeg i kao Theron Tourett (ABOP, Sinestet), na synthevima. Drumroll ste već imali prilike vidjeti nakon nastupa velikana drum'n'bassa Goldiea, a i ovoga puta će predstaviti kako zvuči drum'n'bass uživo uz set bubnjeva i širok dijapazon synth zvukova. Cijeli nastup je izveden uživo, a nerijetko uz pokoju improvizaciju na licu mjesta.
 
tone tuoro 
Nastupa i Tone Tuoro, redovni član ekipe Chew The Fat! CRO, koji po prvi put na ovoj klupskoj večeri dolazi izvesti svoj EP 90s Kid koji je izdao za JabbaTon Records. Tone Tuoro svoje pjesme izvodi na engleskom jeziku, a drži se većinom old school hip-hopa.

Nova nada zagrebačke klupske scene je LucyLyu, član ekipe Bipiem iznikle u klubu KSET, na rođendanskoj će proslavi zastupati drum’n’bass zvuk.
 
Yesh
Jedan od najistaknutijih zagrebačkih klupskih programa, Chew The Fat! CRO iznova predstavlja najnovije glazbene trendove, uz drum'n'bass, garage, trap, dubstep i bass house zvukove, a u šest godina nametnuo se i kao program koji svoje djelovanje širi po domaćim i regionalnim festivalima. Proslavi se priključuju rezidenti Yesh i DMT u pratnji MC Tone Tuora i neizostavnog VJ -polygona.
 
DMT 
Početak je u 23 sata. Ulaznice su 25 kuna do 00:30, a 35 kuna nakon.
 
 
 
Foto: Goran Perešin, Joanna Paciorek, PR
Objavljeno: 30.11.2015. u 14:08
Tagovi: party, glazba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p