DOGAĐANJA

Zagrebačko dvorište u kojem ćete željeti provesti subotu

Ugodno gastro-glazbeno događanje 

Sherry's Wines & Bites 
Jedan od omiljenih zagrebačkih wine barova za nadolazeću je subotu, 21. svibnja, najavio događanje koje će nas sve istjerati na sunce. Od 12 do 15 sati na adresi Sherry's Wines & Bitesa u Ilici 73 uz gastro-glazbeni spektakl otvorit će se jedna od najljepših terasa metropole. 

Dvojac Bizzo i Baby Dooks, poznati i pod nazivom Bolesna braća, ovaj put u nešto drugačijem aranžmanu, razveseliti će sve prisutne na prvom u nizu JACK DANIEL'S MEAT&EAT BBQ partija koji su na rasporedu u Sherry’su ovu i narednih subota. Kako se Baby Dooks trenutno ističe svojim kuharskim umijećem na jednom popularnom kulinarskom TV showu, u Sherry’su će se prihvatiti uloge BBQ Chefa, dok će Bizzo ipak ostati vjeran glazbi. Na garamofonima će vrtiti vinile i tako bodriti svog brata dok se bori s picekima, burgerima, svinjskim rebarcima i ramstecima na vrućem roštilju.
 
Sherry's Wines & Bites 
A od kud tu i Jack Daniel’s? U Sherry’su tvrde da se Jack pokazo kao izvrstan sastojak za razne marinade, BBQ glazure, dressinge za salate… (osim što izvrsno paše i u osvježavajućim miješanim pićima koja će biti na posebnoj ponudi u subotu). Ne preostaje nam ništa drugo nego u subotu na roštiljadu s Babyjem i Bizzom probati sve od navedenog s menija koji je posebno za Sherry’s i Jack Daniel’s osmislio glavom i bradom Baby Dooks.

Menu i detalje popratite na Facebook stranici bara.
 
Foto: Pexels
Objavljeno: 17.05.2016. u 16:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p