DOGAĐANJA

Započinje prvi Advent u Zadru

Zmajari, žongleri, svirači i slastice na ulicama Zadra
advent u zadru 
Božićno raspoloženje se naveliko počelo širiti našim gradovima, ulice se kite lampicama i pune kućicama iz kojih se šire omamljujući mirisi, a posljednji grad koji će proslaviti Advent jest Zadar. Naime, nakon uspješno organizirane Kvartoteke u Zadru, Soundset Centar uključio se u organizaciju prvog Adventa u Zadru. 

Kroz posebno pripremljen program pod nazivom SVI zaJEDNO za RADOST BOŽIĆA uz ULTRA SONIK i SOUNDSET CENTAR, predstavit će se atrakcije: druga utrka Djedova Božićnjaka (koja je preselila iz Zagreba u Zadar) te izrada jedinstvene eko svjetleće instalacije od plastičnih čaša. U sklopu ovog programa tijekom Adventa u Zadru nastupit će zmajari, žongleri, ulični svirači, mladi pjevači, bubnjari Vibrice, a organizirana je i posebna humanitarna akcija za socijalno ugrožene obitelji. U pravom blagdanskom ugođaju, zadarski trgovci i ugostitelji u posebno dizajniranim kućicama nudit će prigodne proizvode, hranu, piće, suvenire, božićne ukrase, slastice.
 
advent u zadru 
Adventski sajam počinje u petak 4. prosinca i traje do 6. siječnja. Advent će pratiti prigodni programi, koncerti, blagdanske radionice, dječji festivali, uz mnogobrojna iznenađenja.

U petak, 4. prosinca, u 17 sati je svečano otvorenje uz glazbu i zabavni program SVI zaJEDNO za RADOST BOŽIĆA uz ULTRA SONIK. U 20 sati održat će se koncert Ellene Stelle & Song bustera.
 
Foto: PR
Objavljeno: 01.12.2015. u 16:09
Tagovi: Zadar, Božić

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p