DOGAĐANJA

Zavirite s nama iza kulisa Perwoll FASHION.HR-a

Instagram dnevnik prve večeri
-->

Nezaboravne uspomene koje nosimo s našeg ljetnog modnog događanja u Bolu još uvijek su svježe, a iza leđa nam se već 'prikralo' novo izdanje Perwoll FASHION.HR-a, i to ono jubilarno, zbog čega je naše nestrpljenje u danima uoči revije postajalo sve veće.

S obzirom na jubilarku, cijeli tim FASHION.HR-a nastojao je za svoje drage uzvanike prirediti šarolik modni program, u kojem će uživati posjetitelji svih modnih afiniteta, a da zanimljivosti neće nedostajati dokazuje nam i rekordan broj dizajnera koji će se u ova tri dana predstaviti na dvije ekskluzivne piste i zajedno s nama proslaviti 15. obljetnicu održavanja FASHION.HR-a.

Finalni proizvod, u kojem posjetitelji uživaju od deset minuta, koliko traje revija, do nekoliko sati, družeći se na after partyjima, rezultat je mjeseci rada, intenzivnih priprema i suradnje FASHION.HR-ovaca i dragih volontera, kako bi na ovako velikom modnom događanju sve išlo kao 'po špagici'.

Koliko truda je uloženo ne samo u organizaciju, već i u izradu jedne pret-a-porter kolekcije možda najbolje zna Aleksandra Dojčinović, koja je sinoć imala čast otvoriti novo izdanje Perwoll FASHION.HR-a i svojim novim kreacijama u trans ponovno baciti veći dio ženske publike.

Budući da je jučer na rasporedu bila tek jedna revija, backstageom je vladala prilično opuštena atmosfera, no Alex je svejedno imala pune ruke posla. Okupiti modele, pobrinuti se da svaka od njih na vrijeme bude našminkana i frizirana, napraviti probu na pisti, pripremiti na jednom mjestu odjeću i asesoare, ispeglati do savršenstva svaku nesavršenost i na kraju krajeva odjenuti modele i poslati ih u defile pistom, samo su neki od detalja kojima se naša Aleksandra jučer bavila iza kulisa svoje revije.

Njenu modnu slagalicu pomogle su joj realizirati vješte ruke frizerskih stilista i make up artista, okupljenih u timovima brandova Kevin.Murphy Hrvatska i Illamasqua Hrvatska, čija se suradnja iz sezone u sezonu pokazuje punim pogotkom.

Osim zbog spomenutih, backstage Perwoll FASHION.HR-a pun je žamora, zabave i smijeha i zbog novinara, modnih kritičara, fotografa i snimatelja, koji predano rade na svojim zaduženjima, ali isto tako uvijek nađu vremena za druženje s okupljenima i razmjenjivanje dojmova.

Kada posljednji model odjene za sebe predviđenu dizajnersku kreaciju, to je znak da iz backstagea selimo na modnu pozornicu i bacamo se dalje na posao. Okom kamere hvatamo naše drage streetstylere, fotografiramo poznate i ugošćujemo publiku, kako bi svaki posjetitelj uistinu uživao u cijelom događanju.

Gromoglasni pljesak i dizajnerski naklon označavaju kraj još jedne uspješne revije, koja svoj nastavak redovito dobiva na after partyju, idealnoj prilici za druženje s dizajnerima i poznatima. Ipak, mi novinari i fotografi najradije hitamo doma i nakon dugog dana nastojimo biti kreativni i prenijeti vam makar djelić doživljavaja s modne piste i iza njene kulise.

Danas na rasporedu imamo čak sedam revija, stoga očekujemo pravu ludnicu u backstageu, a kako će proći još jedna modna večer iz naše perspektive, čitajte sutra na Fashion.hr-u.

-->

-->-->--> -->

Hana Bartolović

Photo: Instagram (fashion.hr, toonkica, leilou_by_alex)

 

-->-->--> -->
Objavljeno: 17.10.2013. u 13:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p