DOGAĐANJA

Želite li biti dio tajnog filmskog lanca?

Motovun Film Festival vas poziva na Skrivene projekcije!

Motovun film festival 
Motovun Film Festival i ove godine poziva na nezaboravnu igru Skrivenih projekcija. Od kraja lipnja do sredine srpnja u Zagrebu i Rijeci preko noći na tajnim lokacijama nastajat će i nestajati kina, a na posjetiteljima je samo da ih otkriju. 

Nakon velikog interesa publike za prošlogodišnje Skrivene projekcije, nezaboravnih Dr. Strangelovea u Kockici i Grand Budapest Hotela na terasi hotela Esplanade, Motovun Film Festival i ove godine nastavlja s programom filmskih klasika na najneočekivanijim gradskim lokacijama. Koncept tzv. pop-up projekcija - kina koja nastaju i nestaju na najneobičnijim lokacijama otprije je poznat, a Skrivene projekcije jedinstvene su po tome što su mjesta na kojima se organizira projekcija potpuno tajna i tematski vezana uz film.
 
Motovun film festival 
Način prijave ostaje isti – na službenim stranicama Motovun Film festivala bit će objavljeni naslovi i termini, a mjesto projekcije je najstrože čuvana tajna. Svi zainteresirani za sudjelovanje u tajnom filmskom društvu prijavljuju se na newsletter te primaju obavijest o lokaciji 24 sata prije projekcije. Ove godine program uključuje četiri bezvremenska filmska klasika, a gledatelje očekuju poneka iznenađenja iz vode i šatora.

Skrivene projekcije u Zagrebu počinju 26. lipnja projekcijom filma Ida Pawela Pawlikowskog, (prvog poljskog) dobitnika Oscara u kategoriji stranog filma i osvajača Europske filmske nagrade za najbolji film, koji je svoju hrvatsku premijeru doživio prošle godine u Motovunu. Radnja filma smještena je u Poljsku 1960-ih, a naslovna junakinja je Anna, mlada redovnica koja je odrasla kao siroče i koja iznenada otkriva da su njezini roditelji bili Židovi ubijeni za vrijeme nacističke okupacije.
 
motovun  
motovun
Ulaz na skrivene projekcije je besplatan. Informacije o filmovima u programu bit će dostupne na službenoj stranici www.motovunfilmfestival.com.

U tijeku je i posebna akcija - paketi ulaznica se za ovogodišnje izdanje Motovun Film Festivala do 30. lipnja mogu nabaviti online na www.ulaznice.hr po povoljnim cijenama (već od 10 kuna po ulaznici).
  
 
Foto: PR
Objavljeno: 19.06.2015. u 15:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p