DOGAĐANJA

Zimsko izdanje popularnog Bazaara

Vikend za shopping
Zimsko izdanje najpoznatijeg urbanog buvljaka u Hrvatskoj, sezonski prigodno nazvanog Winter Bazaar, održat će se u subotu 15. prosinca od 11 do 18 sati u prostoru Kvarta (stara klaonica u Heinzlovoj) uz besplatan ulaz.

U dosadašnja tri izdanja - proljetno, ljetno i jesensko - Bazaar se izdvojio kao daleko najveća, najposjećenija i najuglednija manifestacija ovog tipa. Samo na posljednjem Bazaaru održanom 6. listopada sudjelovalo je oko 200 izvođača, a prostor Kvarta tog je dana posjetilo gotovo 3000 ljudi birajući između rijetkih primjeraka vintage odjeće, obuće i nakita, odličnih komada retro namještaja, restauriranih fotelja i stolica, industrijskih lampi, starih škrinja, kovčega, različitih sitnih detalja poput kristalnih pepeljara, mini ventilatora i slično.

 

No, prije od marketa, Bazaar je primarno platforma za mlade umjetnike, umjetničke grupe, dizajnere i kreativce koji imaju priliku predstaviti svoj proizvode. Zamisao Bazaara je da se održava subotom uz cjelodnevno druženje na kojem možete popiti i pravu tursku kavu, probati kolače, slastice, vegansku hrana i ostale delicije.

Bazaar je pripremio i posebnu akciju u suradnji s azilom "Dumovec" naziva "Zima topla svima". U sklopu ove akcije posjetitelje se moli da doniraju dekice, igračke, jastuke, pokrivače i plahte, za psiće koji će prezimiti u skloništu. 

Objavljeno: 12.12.2012. u 13:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p