SELF

Najbolje razvojne kartice za djecu koje će vam otkriti snažne strane djeteta

Otkrijte koje područje razvoja je poželjno dodatno poticati
Iako je briga za djetetov razvoj (nasreću) sve važnija među mladim roditeljima, činjenica je da upečatljiv broj predškolske djece treba dodatne poticaje u pojedinim područjima razvoja. Bez obzira na to radi li se o socio-emocionalnom području ili pak području govora i komunikacije, pažljiva briga za sve navedeno nužna je za podržavajuće, toplije i suosjećajnije djetinjstvo.

A za sve roditelje željne znanja, Psidacta je domaći brend s kojim se morate upoznati! Naime, riječ je o projektu tri psihologinje kojima je cilj svojim znanjem iz prakse majkama i očevima olakšati često izazovan put roditeljstva. Putem serije edukativnih članaka i raznovrsnih projekata pomažu i roditeljima i djeci, a njihov najpopularniji proizvod svakako su kartice s aktivnostima za djecu predškolske dobi koje će oduševiti i vas, ali i vaše klince. Aktivnosti su osmišljene tako da prate dob i potiču razvoj djeteta kroz jednostavne i zabavne igre, a temeljene su na praksi stručnjaka za predškolsku dob. Sve aktivnosti odabrane su s ciljem naglašavanja naše uloge u poticanju djetetova razvoja, a u jednoj narudžbi dobit ćete čak 40 aktivnosti u setu koje obuhvaćaju sva 4 razvojna područja, osnažuju povezanost roditelja i djeteta, prilagođene su dobi djeteta, i ono bitno - za njihovo provođenje dovoljni su vam predmeti koje imate kod kuće!
 
Aplikacija koju roditelji obožavaju!

Sve usluge koje nude osmišljene su na temelju stručnog znanja i iskustva u radu s djecom predškolske dobi, a jedna od usluga je i mobilna aplikacija koja vam daje uvid u razvojni profil vašeg djeteta. Sve što morate učiniti jest ispuniti upitnik na webu i dobit ćete priručnik za poticanje onog područja razvoja u kojem postoji potencijal za napredak. Otkrijte snažne strane svog djeteta te poticajne aktivnosti koje će vam pomoći u zbližavanju. Jer, djeca najlakše napreduju s nama, uz nas - u igri i zagrljaju. Kad se osjeća prihvaćeno i kad ga nije strah pogriješiti. Više o Psidacti otkrijte na službenoj stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.03.2023. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p