FILM I TEATAR

Najbolji filmovi i serije na Netflixu ovog trenutka

Netflix and chill

Pripremite draft poruke „sorry, danas (sutra, preksutra) ne mogu na kavu...“ za svoje prijatelje tijekom sljedećih dana i pripremite kokice za trenutačno najbolje filmove i emisije na Netflixu. 

Za sve one koji više ne pale klasičan TV program, umorni od raznih kulinarsko-ljubavno-seoskih emisija, već streamaju omiljene serije i filmove, donosimo vam u nastavku par prijedloga.

27: Gone Too Soon

Dokumentarac koji istražuje okolnosti oko tragičnih smrti pop i rock ikona kao što su Jimmy Hendrix, Kurt Cobain, Jim Morrison, Janis Joplin i Amy Winehouse koji su napustili ovaj svijet u dobi od 27 godina.


Prime Suspect 1973 – Season 1

Ne samo da su epizode originalnog Prime Suspecta dodane na Netflix (hint: Helen Mirren), već su također naručene i nove epizode serije postavljene u 1973. godinu koja prati rane godine policijske karijere Jane Tennison koja se bori sa seksizmom 70-godina.


Cargo

Od humoristične serije Fargo do novog trilera Cargo, glumac Martin Freeman je zvijezda ovog izvornog Netflix filma koji glumi oca usred strašne pandemije. Boreći se s divljinom Australije, mora pronaći nekoga tko će se brinuti o njegovoj kćeri Rosie koja je inficirana.


The Unbreakable Kimmy Schmidt – Season 4

Američka glumica Ellie Kamper vratila se u 4. sezoni kao Kimmy Schmidt, žena koja je spašena od kulta opsjednutog apokalipsom u kojem je provela većinu svog života te sada kreće u avanturu novog života u New Yorku.


Ibiza

Komedija za provesti neopterećeno popodne govori o Harper koja odvede svoje dvije najbolje prijateljice na poslovne putovanje u Barcelonu. Umjesto na dosadnim sastancima, trojka završava na Ibizi.

Foto: IMDB, Unsplash
Objavljeno: 14.05.2018. u 13:10
Tagovi: Netflix, film, serije, serija

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p