LIFESTYLE

Najbolji novi naslovi koji u prosincu stižu na Netflix!

Naslovi koje jedva čekamo gledati!
Iako se u prosincu najviše veselimo božićnim filmskim naslovima, moramo priznati kako je obožavani streamer za nadolazeće tjedne pripremio zaista pregršt noviteta koje ne želite propustiti.  Na svu sreću, božićni filmovi na male ekrane pristižu već gotovo mjesec dana, stoga smo sigurni kako su najveći fanovi Božićna brojne naslove već pogledali, ali i kako će svi oni koji izbjegavaju sladunjave božićne priče ovoga prosinca napokon doći na svoje!

Osim dugoočekivanih naslova kao što je najnoviji film s fantastičnim Adamom Driverom - White Noise, u prosincu nas čeka još jedna prava True Crime poslastica za koju već sada znamo da će biti apsolutni hit. S druge strane, ljubitelje trilera posebno će razveseliti najavljena španjolska uspješnica “God’s Crooked Lines”o kojoj filmski kritičari ne prestaju pričati već mjesecima, a koja će još jednom dokazati kako su Španjolci vrhunski poznavatelji ovog žanra. I za kraj, iako smo se trudili fokusirati na nove naslove koji se ne tiču Božića, na listu smo uvrstili još jedan božićni film koji je mnogima prošao “ispod” rada, a koji garantira sjajnu filmsku večer prepunu smijeha i zabave! Više o naslovima kojima se ovoga prosinca posebno veselimo saznajte u nastavku članka:

White Noise

Netflixov dugoočekivani film adaptacija je istoimenog romana Dona Delilla iz 1985. Godine. Priča prati Jacka, profesora na sveučilištu (Adam Driver), njegovu sadašnju suprugu Babette (Gretu Gerwig), i njegovo četvero djece, kako iz njihovog braka, tako i iz Jackovih prethodnih. Nakon što kemijski otpad zagadi njihov grad, nad mjestom se stvori crni oblak i svi građani moraju hitno evakuirati. Film vrlo brzo postaje svojevrsno istraživanje ljudskog ponašanja u strahu od smrti, kao I proučavanje mnogobrojnih paničnih odluka koje je čovjek u stanju donijeti kada mu je život u opasnosti…
The Masked Scammer

The Masked Scammer” je Netflixov najnoviji dokumentarac koji istražuje život Gilberta Chiklija, jednog od najpoznatijih francuskih prevaranata, koji je uspio iznuditi milijune od francuske elite putem svoje neobične vrline - svog glasa", kaže službeni Netflixov sinopsis. Gilberto je prevario svoje žrtve imitirajući i prerušavajući se u Jean-Yvesa la Driana, tadašnjeg francuskog ministra obrane, i nagovorio ih da mu dobrovoljno prebace više od 80 milijuna eura. Dokumentarac će se posebno svidjeti ljubiteljima prethodnih uspješnica kao što je “The Tinder Swindler”, a oduševit će i sve ljubitelje popularnih true crime serija!

God’s Crooked Lines

Ovaj španjolski misteriozni triler naslov je o kojemu svijet filma ne prestaje pričati već dulje vrijeme, a priča prati ženu imena Alice, privatnu istražiteljicu koja odlazi u psihijatrijsku bolnicu glumeći paranoju, s ciljem prikupljanja dokaza za stravični slučaj na kojem radi - smrt zatvorenika u nejasnim okolnostima. Ali stvarnost s kojom se suočava u zatočeništvu nadmašit će sva njena očekivanja, a u jednom trenutku Alice počinje sumnjati u vlastiti razum…
I Believe in Santa

Nakon Što Lisa napokon upozna ljubav svog života i muškarca svojih snova, vrlo brzo skupa započnu i zajednički život. No, kada Lisa shvati da Tom još uvijek ludo vjeruje u Djeda Božićnjaka, postaje sve nesigurnija oko svoje velike životne odluke. Ova simpatična božićna komedija idealna je za opuštene blagdanske večeri s najmilijima, a budite sigurni kako će vas mnogobrojni obrati i komične situacije nasmijati do suza!

 


Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 04.12.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p