LIFESTYLE

Najfinije Ferdinand knedle sada možete kušati u centru Zagreba!

Novo mjesto koje ćete obožavati

Malo tko već nije čuo za popularne Ferdinand knedle koje su u srpskoj prijestolnici apsolutni hit među posjetiteljima, ali i među lokalcima koji se nijednim desertom ne ponose kao ovim jedinstvenim knedlama koje se poslužuju u raznim varijantama, a u kojima ćemo vrlo brzo uživati i u našem gradu!

Otkako je otvoren davne 2016. godine, zahvaljujući svom prepoznatljivom okusu Ferdinand knedle proširile su se po cijeloj zemlji. Tako je Radićeva ulica postala dom Ferdinand knedlama, a u planu im je proširiti se i po čitavoj Europi. Ovaj prepoznatljiv okus domaćih knedli kakve su spravljale naše bake u trenu će vas vratiti u djetinjstvo a uživati možete u zaista raznolikim okusima poput maline, slatkog sira, čokolade i višanja, karamele, kikirikija, meda, pistacija i još mnogim drugim okusima koje ćete obožavati.


Svoju prepoznatljivost Ferdinand knedle baziraju na kvaliteti proizvoda koji se osigurava korištenjem najkvalitetnijih lokalnih sirovina, kao i upotrebom najfinijih belgijskih čokolada, prvoklasnog voća, krema i posipa, što svakom ljubitelju slastica omogućava da se osjeća kao car kada mu se jedu knedle“, kaže ekipa iz Ferdinand knedli dok nestrpljivo iščekujemo otvorenje novog mjesta u Zagrebu u kojemu ćemo bez imalo sumnje uživati u nekim novo/starim okusima.

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.04.2022. u 10:48
Tagovi: Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p