LIFESTYLE

Najfotogeničnija Insta mjesta u Zagrebu

Interijeri koji su magnet za lajkove, ali i za nepce

Zagreb je unazad nekoliko godina postao dom mnogobrojnim kafićima s nevjerojatnom pričom i konceptom. Od minimalizma, skandinavskog stila, pa sve do baroknog ugođaja, hrvatski ugostitelji uređenje prostora digli su na jednu novu razinu.

Ponuda hrane i pića inovativna je i raznolika, a jednako toliko su inovativni i prostori u kojima ćemo nešto konzumirati. Koliko puta ste skrolajući Instagramom naišli na fotografije kafića ili restorana u koje ste se odmah zaljubili i već drugi dan otišli provjeriti situaciju. Fotogenični prostori u Zagrebu jedan su od najnovijih trendova koji iz mjeseca u mjesec sve više bujaju, i nemoguće je ne primijetiti kako je ponekad uređenje važnije od same ponude. Naravno, bez obzira koliko god da nešto lijepo izgleda, ako je uslugom loše, početni hype vrlo brzo će splasnuti, ali činjenica je da danas na neko novo mjesto odlazimo jer nam je vizualno lijepo, ili zato što se je neka influencerica ondje fotografirala.

Iako će neki vjerojatno ovakav koncept i zapravo poslovnu strategiju smatrati linijom manjeg otpora, čim pređete granicu, naići ćete istu situaciju kao i u Zagrebu, odnosno ljude koji odlaze na neko mjesto samo zbog fotografije. Budući da bi se o ovoj temi dala razviti poduža polemika vezana uz uređenja interijera i ponudu tog istog interijera, zadržati ćemo fokus na činjenicama i u nastavku vam predstaviti neke zagrebačke adrese koje ste vjerojatno već posjetili ili barem čuli za njih. Radi se o ugostiteljskim objektima koji su u uređenje interijera uložili jako puno truda kako bi sve bilo povezano jedinstvenom pričom i kako bi se gost osjećao posebno i ugodno, a nisu zanemarili niti onu drugu stranu te imaju odličnu i kvalitetnu ponudu pića i jela. Uživajte!

Potter Caffe

Bistro Gluten

Caffe bar Finjak

Bistro Beštija

Greenery Procaffe

Objavljeno: 09.11.2018. u 10:00
Tagovi: Zagreb, instagram

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p