TRENDOVI

'Hoodica' sezone uljepšana je ilustracijom Hane Tintor

Projekt DNA se nastavlja
fhr dna art4becks
Upitate li neku modnu urednicu o tome koji je jedan od dominantnijih trendova posljednjih sezona, pa čak i ako samo pogledate street style fotografije uslikane u modnim prijestolnicama u vrijeme kakvog Tjedna mode, vjerujemo da ćete dobiti jedan odgovor. Streetwear je, naime, napustio ormare skatera, repera i street umjetnika, te se uvukao u sve naše dnevne odjevne kombinacije.

Nekoć alat pomoću kojeg su se „modno“ izražavali zapravo za modu tek minimalno zainteresirani momci koji se odreći nisu htjeli udobnosti, više nije rezerviran samo za „kužere“ koji neko limitirano izdanje tenisica čekaju mjesecima i po njega putuju na drugi kraj svijeta. Hoodice su, trenirke, tenisice i ini sportski komadi pronašli put do naših ormara, i to ne samo u vidu odjeće koju nosimo kod kuće. Sportski su se komadi udomaćili na ulicama diljem cijelog svijeta, kojima u suštini i pripadaju, ali i na glamuroznim modnim pistama i u, ekskluzivi sklonim, modnim krugovima.

fhr dna becks

Dvojili stoga nismo oko toga na kojem bi komadu mogla zasjati ilustracija Hane Tintor, koja u sklopu projekta DNA trenutno uljepšava portal FASHION.HR. Naime, u želji da mladim ilustratorima pružimo prostor za izražavanje i afirmaciju, pokrenuli smo projekt DNA u suradnji s Beck's pivom, poznatom po dugogodišnjoj podršci i okupljanju domaće umjetničke i dizajnerske scene. U svojoj aktualnoj prvoj fazi, projekt DNA se odnosi na virtualnu izložbu na kojoj su se dosad predstavili Silvio Ivkić, Booboo Tannenbaum i Hana Tintor, čije divne ilustracije mogu postati i dijelom vaše svakodnevice jer ih, u vidu wallpapera, možete preuzeti na svoja računala i mobitele. Projekt DNA sada prate i hoodice, ultra mekane i u sivoj boji, s genijalnom ilustracijom Hane Tintor, koje su već stigle u ruke brojnih domaćih kreativaca. Dobra je vijest da DNA hoodicu možete dobiti i vi putem giveawayja na našem službenom Facebook profilu, zakazanom za sutra, 14. ožujka. 
fhr dna art4becks

becks
Foto: PR
Objavljeno: 13.03.2018. u 13:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p