LIFESTYLE

Najljepši ukrasi za bor iz aktualne ponude omiljenih brendova zbog kojih ćete ove sezone zaboraviti na kuglice!

Dekoracija koja nas je osvojila na prvu!
Samo nas mjesec dana dijeli od najčarobnijeg blagdana u godini - Božića, a ako se i vi, poput nas, obožavate baviti ukrašavanjem božićnog drvca, došli ste na pravo mjesto! S obzirom na to da ovosezonski trendovi jasno upućuju na činjenicu da su “basic” kuglice potpuno out, ove smo se godine posebno potrudili kako bi naše božićno drvce izgledalo najposebnije do sada!

Iako su ove sezone, kao što smo već spomenuli, u fokusu dekoracije božićnog drvca nešto posebniji ukrasi za jelku, svakako savjetujemo da uložite u nekoliko paketa jednostavnijih, kvalitetnijih, bezvremenskih ukrasa koje ćete koristiti svake godine, jer pravi wow efekt dolazi s dodatcima! A uz toliko vrsta ukrasa koje ove sezone možete pronaći na policama naših omiljenih brendova kao što su Zara Home, H&M Home, Pepco ili pak obožavani Sinsay, moramo priznati kako zaista nikada nije bilo zabavnije birati posebne ukrase koji će unijeti dodatnu dozu osobnosti u dekoraciju vaše božićne jelke, a koji će ujedno i sve vaše ukućane podsjećati na najljepše obiteljske trenutke koji bi ionako trebali odigrati glavnu ulogu baš svakog Božića!
 
A kako biste se i vi pobrinuli da baš svaki ukras na vašem božićnom drvcu ove sezone bude najljepši podsjetnik na prošle praznike, životne događaje, članove obitelji, hobije, putovanja i još mnogo toga, predlažemo da što prije istražite aktualne ponude spomenutih brendova. Kako bismo vam u tome barem malo pomogli, u nastavku članka izdvojili smo naše favorite koje smo poželjeli odmah!

Zara Home (69 kn)

 Zara Home (69 kn)

 Zara Home (69 kn)

 Zara Home (69 kn)

 Zara Home (99 kn)

 Zara Home (45 kn)

Sinsay (26 kn)

 Zara Home (45 kn)

Pepco (15 kn)

Sinsay (26 kn)

Pepco (15 kn)

Mango Home set (100 kn)

H&M Home (80 kn)

 H&M Home (119 kn)

 H&M Home (50 kn)

Foto: Zara Home, H&M Home, Sinsay, Pepco, Mango Home, Instagram
Objavljeno: 24.11.2022. u 13:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p