LIFESTYLE

Najpopularnija aplikacija za Instagram priče koju koriste apsolutno svi

A još je i besplatna!

Instagram priče u posljednje vrijeme izgledaju nešto ljepše nego prije. Umjesto spontanih snimaka na koje smo navikli, mnogi sada koriste razne okvire, boje, animacije pomoću kojih priče izgledaju kao fotoalbum. Savršeno poslagane proporcionalne fotografije s bijelim okvirom ispod kojih je natpis romantično nakošenih slova. Da, znate o čemu pričamo. I da, saznali smo o kojoj se aplikaciji radi.

Ove priče nisu kreirane pomoću kreativnih alata koje je izradio Instagram tako da tu potragu možete momentalno obustaviti već pomoću besplatne aplikacije Unfold koja je u mjesec dana, pazite sada, narasla za čak 3 milijuna mjesečnih aktivnih korisnika i taj broj svakim danom naravno sve više raste. Gotovo 50 milijuna priča kreirano je uz pomoć ove aplikacije u posljednjih osam mjeseci, a osnivač navodi kako unatoč novcu uloženom u marketing, aplikaciju su najviše popularizirali poznati i influenceri kao Camila Cabello, Olivia Culpo te robne marke poput Topshopa i Revolvea.

Korištenje aplikacije je izrazito jednostavno i prilagođeno korisnicima. Odaberite jedan od predložaka koji najviše odgovara vašem raspoloženju tog dana, dodajte fotografiju iz arhiva vaše kamere i dodajte tekst u obliku jednog od predloženih fontova (Northwell je najveći hit, vjerujete nam). Dok se ostale aplikacije trećih strana kao što su Ripl i Typorama također mogu koristiti za upload priča s prilagođenim predlošcima i razigranim fontovima, ne čudi što Unfold brzo stječe vjerodostojnost Instaelite – osim što je jednostavan za korištenje, promiče i suvremene principe dizajna korištene na feedovima mnogih influencera. Popularna aplikacija je rezultat rada Alfonsa Coba, arhitekta s dizajnerskom diplomom Parsonsa i Andy McCuna, poduzetnika koji posjeduje turističku medijsku tvrtku Earth koja ima milijun sljedbenika na Instagramu i očito vrlo dobro predznanje o društvenim mrežama i tehnologijama. Preuzmite ovu besplatnu aplikaciju i pustite vašu maštu i kreativnost da se igraju!

Foto: Unsplash
Objavljeno: 10.08.2018. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p