PUTOVANJA

Najšarmantniji londonski izlozi kao junaci lijepog Instagrama

Krenite na slatko putovanje
@mformorena
Što radite kada vas ubode nesnosna želja za putovanjem? Pregledavate li stare fotografije s istih, hvatate li se ukoštac s planiranjem nekih novih dogodovština, maštate li o destinacijama koje želite posjetiti ili odlazite na svoje omiljene travel Instagram profile kako biste barem virtualno krenuli još neotkrivenim rutama?

Mi smo ovo posljednje činili nakon što smo otkrili sladak profil ljubiteljice putovanja, ali i svih malih životnih radosti, Morene iz Londona. Djevojka je to koja pomno bilježi sva svoja otkrića na profilu @mformorena, a među hrpom lijepih prizora posebno su nas se dojmili mnogobrojni izlozi trgovina, kafića i restorančića. Zabilježeni većinom u Londonu, no s ponekim izletom u koji drugi europski grad, ovi su izlozi prava vizualna poslastica i jedan od razloga zašto se ovaj grad toliko zavlači pod kožu.

@mformorena
@mformorena
Europski šarm koji se miješa s retro vibrom čine izloge koje je uhvatila mlada putnica naprosto neodoljivima, stoga smo one najupečatljivije morali izdvojiti, ako ništa, da barem malo zadovoljimo svoje putničke apetite koji su s dolaskom proljeća jednostavno podivljali.

@mformorena
mformorena
mformorena
mformorena
mformorena
mformorena
mformorena
mformorena
mformorena
mformorena
M.M.
Foto: Instagram/@mformorena
Objavljeno: 26.04.2017. u 11:38
Tagovi: instagram, London

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p