DIZAJN I ARHITEKTURA

Najšarmantniji zagrebački modni kutak

Ekskluzivan pogled u novi Iggy showroom
Iggy showroom 
Posljednje dvije godine Varšavska ulica bila je dom jednom od najoriginalnijih zagrebačkih concept storeova. U Iggy se bilo doista lako zaljubiti. Jedinstveni domaći brendovi koji se nisu mogli pronaći na svakom koraku, kvaliteta, konkurentne cijene, nevjerojatno šarmantan prostor i još šarmantnija vlasnica kao najbolji predstavnik Iggy brenda. 

U te dvije godine mnogo je trendseterica pustošilo neodoljivu trgovinu Igrajne Vargek i sigurni smo da bi se mnoge požalile kako su tamo ostavile sate i sate, jer iz Iggy je bilo nemoguće izaći nakon svega nekoliko minuta. Milijun sitnica koje odvlače pozornost i ugodna atmosfera zbog koje bi rado ostale i na večernjem druženju stavili su ovaj concept store na listu najdražih mnogima.
  
Ipak, era Iggy concept storea je završila, no njen nastavak bi mogao biti još zanimljiviji. Iggy store se, naime, preselio na svoju novu internet adresu gdje će se i dalje moći nesmetano shoppingirati iz udobnosti svoga doma, a osvanuo je novi i, lako moguće, najslađi showroom u Zagrebu, o čemu nam je ispričala i Igrajna:

''Showroom je nastavak Iggy priče iz Varšavske. Odlučili smo se više orijentirati na online prodaju ne bi li Iggy robica bila dostupna baš svima i u bilo kojem trenutku. Da možete i u pidžami ili s nogom u gipsu kupiti neku haljinicu i time si uljepšati dan. Paralelno s tim razvijamo i novu malu Iggy liniju suknji i haljina za posebne trenutke koje se mogu po dogovoru doći probati i vidjeti u Vlašku 78.''
 
Iggy showroom 
A u Vlaškoj 78 dočekat će vas ružičasta boja, crno-bijeli pod, cvijeće tamo gdje ga najmanje očekujete te razni ukrasi kao šareni miks koji osvaja na prvi pogled. Svaki detalj u novom Iggy showroomu osmislila je i pronašla sama Igrajna, uz malu pomoć najdražih i bez dizajnerskih intervencija, baš kao što je to bio slučaj s concept storeom u Varšavskoj.

''Uvijek krećemo od crno-bijelog poda koji je već postao prepoznatljiv u Iggy interijerima. Sve ostalo dolazi spontano i neplanski, bez ikakvih dizajnera interijera. Tu smo mama, ja, dečko, brat... Svatko doprinese s nekom sitnicom. Showroom je jedan miks antiknog, novog, dizajnerskog, jeftinog i skupog... I s mojim omiljenim Mickey Mouse wink emotikonom.''

 
Iggy showroom 
Iggy showroom  
Iggy showroom 
Iggy showroom    Iggy showroom 
Iggy showroom 
Iggy showroom 
Iggy showroom  
Iggy showroom 
Iggy showroom  Iggy showroom 
    
 
Matea Martek
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 01.06.2015. u 16:42
Tagovi: Iggy, showroom, Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p