LIFESTYLE

Najzaljubljeniji par Instagrama osvaja na prvi pogled

Predivan par koji vraća vjeru u ljubav!

Možemo se složiti kako je Instagram mjesto gdje možemo naći na brojne inspirativne profile na različitim poljima, a tematika u koju posebno volimo zaviriti je ona koja se bavi neodoljivim životinjama. Naime, prostoji velik broj šarmantnih profila koji vrlo vjerodostojno prikazuju život ljubimaca, svih zgoda i nezgoda te nas uvijek dobro zabave i nasmiju.

Iako smo već pisali divnim psećim Instagram profilima, ovog puta za oko nam je zapeo profil kojeg jednostavno nismo mogli preskočiti. Riječ je o profilu khaleesi.django.dalmatian iz kojeg se kriju ponosni vlasnici dvaju dalmatinera, Khaleesi & Django, koji osim što dijele dom, dijele i još jednu neraskidivu vezu, a to je ona ljubavna. Ovaj simpatičan par dalmatinera ima obitelj malenih štenaca, a svoju privrženost dokazuju neodoljivim fotografijama u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Django dolazi sa standardnim crno bijelim šarama te je vizualno tipičan dalmatiner, dok Khaleesi ima posebnu limun nijansu, što znači da je nešto svjetlija.Dalmatiner je zapravo dalmatinski pas kojeg karakterizira iznimno lijep i elegantan izgled kao i mišićavo proporcionalno tijelo. Iako zbog svoj izgleda odaju dojam pasa mačaka koji se vole izležavati, radi se o vrlo aktivnim psima kojima su potrebna dnevna istrčavanja, ali i igra. Također radi se o pasmini koja je poprilično temperamentna, pa je štenca dalmatinera važno na vrijeme učiti poslušnosti. Dalmatineri ne vole samoću, a manjak aktivnosti može dovesti do toga da pas postane bezvoljan, a u nešto gorem slučaju nemiran te iznimno tvrdoglav.

Iako aktivni psi, dalmatineri su idealni za obitelj jer su privrženi i zaštitnički nastrojeni, a posebno prema najmlađima, pa možete biti sigurni da će na vašeg mališana ova pasmina budno paziti. Nadalje, iako nemaju dugu dlaku, ona itekako otpada te je potrebno redovito usisavati dom i četkati psa u doba linjanja. Dalmatineri su prilagodljivi, društveni i zaigrani te savršeni partneri za sve one koji vole aktivan život, stoga odabirom ovog ljubimca sigurno nećete pogriješiti, već naprotiv uljepšati svoju svakodnevnicu.

Objavljeno: 19.07.2019. u 14:55
Tagovi: pas

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p