LIFESTYLE

Naučite sve o održavanju i njezi kućnog billja uz ovu sjajnu virtualnu radionicu!

Savjeti i trikovi koji garantiraju uspjeh

Ako ste jedni od onih koji obožavaju estetiku interijera obogaćenih zelenim oazama i raznovrsnim biljem, no izbjegavate uzgajati zelenilo bilo kakve vrste jer ne postoji biljka koja u vašim rukama ne uvene, onda je ovo pravo vrijeme da promijenite svoj stav i postanete pravi majstor kada su u pitanju kućne biljke!

Gotovo svaki pravi ljubitelj uzgoja biljki barem je jednom čuo za PatchPlants; online zajednicu koja na jednom mjestu okuplja aktualne, inovativne ideje i savjete u vrtlarstvu te u isto vrijeme otkriva sve čari koje vrtlarstvo sa sobom nosi. S obzirom na višak vremena koje gotovo svaka osoba u ovim neobičnim vremenima ima pri ruci te s obzirom na činjenicu da je proljetno vrijeme idealno vrijeme za sadnju, ekipa iz PatchPlantsa odlučila je priskočiti u pomoć svima koji imaju veliku želju i volju u kreiranju vlastite zelene oaze, a zbog nedostatka znanja i vještine to redovito izbjegavaju. Pristupite besplatnom tečaju i naučite osnove o njezi kućnog bilja te savladajte ključne trikove i savjete uz koje ćete postati pravi profesionalac kada govorimo o uzgoju i njezi kućnog bilja. Tečajevi uključuju sve informacije o najpopularnijim vrstama kućnog bilja; od tla koje treba odabrati, načinu njege, zalijevanja i količini sunčeve svjetlosti koja je pojedinoj biljci potrebna.

Pristupiti tečaju možete na službenoj PatchPlants stranici na kojoj ujedno možete pročitati sve dodatne informacije i detalje o samom tečaju, ali i pregledati nove, aktualne trendove i savjete iz svijeta kućnog bilja!

Objavljeno: 26.04.2020. u 00:00
Tagovi: cvijeće

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p