LIFESTYLE

Ne možete spavati i stalno ste pod stresom? Onda bi vam ova besplatna e-knjiga za psihološku pomoć mogla biti od velike koristi!

Knjiga koja će vam olakšati nositi se sa svakodnevnim stresom!

Nakon razornog potresa koji se dogodio u utorak tlo i dalje ne miruje, a zbog čega se nalazimo u stanjima koja nam na prvi pogled izgledaju bezizlazna. Stalni osjećaji straha, panike i nervoze dovode do toga da nismo u stanju ispunjavati naše svakodnevne obaveze niti se kvalitetno naspavati, stoga je vrlo važno te iste osjećaje ne potiskivati i ignorirati, nego ih znati pravovremeno prepoznati i na njih jednako tako i odgovoriti!

Razgovori sa psiholozima u ovim trenucima su ključni za naše mentalno zdravlje, no u našem podneblju ovaj način brige o sebi i dalje vuče sa sobom određene predrasude i stigmu te stav kako takvu vrstu pomoći traže samo slabići ili da su takvi razgovori pak rezervirani za 'bolesne', što je u potpunosti krivo. Baš kao što vodimo računa o svojoj svakodnevnoj higijeni, tuširamo se, peremo zube isl., jednako tako bi trebali pristupiti i prema onoj mentalnoj, koja je u ovim trenucima u potpunom kaosu. Ako vam je teško nositi se sa stalnim potresima, osjećate kako se zbog straha nalazite u grču te se teško nosite sa svim tragedijama koje se u posljednje vrijeme događaju nedaleko oko nas, onda vam od velike koristi može biti besplatna e-knjiga 'Kako psihološki preživjeti' koju su sastavile tri magistrice psihologije, a koje se nalaze iza projekta ZAMisli. Riječ je o projektu koji ima cilj približiti psihologiju u praksi te olakšati sve izazove s kojima se svakodnevno suočavamo. U ovoj knjizi ćete pronaći odgovore na neka pitanja, poput kako pomoći sebi, drugome i kako razmišljati drugačije, a e-knjigu možete pronaći na linku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 04.01.2021. u 09:49
Tagovi: stres

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p