LIFESTYLE

Ne propustite sjajnu nagradu igru u kojoj možete osvojiti ogroman #FHRlovebox

Veljača je rezervirana za FASHION.HR 'Mjesec Ljubavi' s pregršt sjajnih nagrada!

Iako je Dan zaljubljenih iza nas, to nije nikakav razlog da ne pokazujemo ljubav i naklonost najmilijima baš svaki dan. Općenito proslava Valentinova nekada je bila rezervirana isključivo za ljubavne parove, no unazad nekoliko godina ovaj datum postao je podsjetnik koliko je važno njegovati odnose s ljudima oko nas te ih s vremena na vrijeme razveseliti pokojom sitnicom...

 Upravo zato smo odlučili veljaču pretvoriti u FASHION.HR Mjesec Ljubavi, a kako drugačije nego sjajnim darivanjem? Na Valentinovo, 14. veljače predstavili smo vam naš veliki #FHRLoveBox i još uvijek stignete ući u bubanj za osvajanje ove sjajne nagrade jer se igramo do nedjelje 21. veljače! Ova bogata kutija stvorena je za ljubavne parove, ali i za one koji uživaju u soliranju i vjerujte nam, tko god je osvoji, neće ostati razočaran!

Pravila igre su sljedeća:

1. lajkati objavu na Instagramu
2. zapratiti @fashionhr IG profil ⁠⁠
3. u komentarima označiti dvije osobe i reći nam zašto su baš one zaslužile s vama podijeliti ovu sjajnu nagradu! ⁠⁠

Nasumičnim odabirom proglasiti ćemo jednog sretnog dobitnika u nedjelju, a u meduvremenu možete sudjelovati i u ostalim natječajima jer baš svaki dan dijelimo sjajne poklone! Ne želimo vam puno otkriti nego vas pozivamo da pozorno pratite FASHION.HR Facebook i Instagram društvene mreže, no kao dodatnu motivaciju možemo vam reći kako vam očekuju neki od najpoželjnijih poklona koje bi za sebe zaželjela svaka žena, ali i muškarac!

Mali hint - kreirali smo Instagram 'reels' video naše #FHRLoveBox kutije pa pažljivo pogledajte što možete očekivati...

Foto:FASHION.HR
Objavljeno: 16.02.2021. u 13:57
Tagovi: ljubav

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p