DIZAJN I ARHITEKTURA

Nekoliko ideja za idealan završetak ljeta

Ovog vikenda se družimo na otvorenom

5 ideja za idealan završetak ljeta 
Ljeto nam polako, ali sigurno izmiče i uskoro će večernja druženja na gradskim terasama i subotnja jutra s knjigom na balkonu zamijeniti zatvoreni pubovi i grijanje oko kamina. Hladnija sezona ima svojih lijepih strana, no sada je vrijeme da uživamo u trenutku i maksimalno iskoristimo ono malo što je ostalo od kasnog ljeta. 

Jedna od najljepših strana toplog perioda su duga popodneva provedena na suncu uz fini zalogaj i dobro društvo. Ako ovoga vikenda u svome domu planirate organizirati okupljanje, potrudite se da ono bude za pamćenje. Svoju verandu, vrt, terasu, krov zgrade ili dvorište učinite pravom idilom, a birati možete između mnogih stilova, ovisno o prostoru u kojem se nalazite.
 
 
Ne želite li komplicirati, pustite da veliki stol i nekoliko metalnih stolica odradi svoje u prirodom okruženju, no isto tako možete od svoje terase učiniti pravi mediteranski raj igrajući se s niskim namještajem, velikom sofom i nekoliko svijeća gdje ćete bosi ispijati vino i osjećati se kao da ste na Santoriniju. Ako nijedna od ovih opcija ne dolazi u obzir, uvijek možete iskoristiti krov zgrade i ukrasiti ga tako da nalikuje atraktivnim njujorškim rooftopovima. Kako bismo vas inspirirali, donosimo vam neke od najljepših blagovaonica na otvorenom.
 
5 ideja za idealan završetak ljeta 
5 ideja za idealan završetak ljeta 
5 ideja za idealan završetak ljeta 
5 ideja za idealan završetak ljeta 
5 ideja za idealan završetak ljeta 
 
 
 
M.M.
Foto: Pinterest, Roger Davies/Architectural Digest, Victoria Pearson/House Beautiful, Joshua McHugh/ Architectural Digest, Style Me Pretty, William Abranowicz/Elle Decor
Objavljeno: 19.09.2015. u 12:14
Tagovi: dizajn

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p