DIZAJN I ARHITEKTURA

Neodoljiva nova adresa u samom srcu Rovinja

Bonaca je mjesto na koje morate svratiti 

Bonaca 
Trgovina s puno lipih stvari opis je kojim je žensko-muški vlasnički trio predstavio Bonacu, novu i zaista jedinstvenu shopping adresu u Rovinju.

Aleksandru, Danijela i Dominika spajaju godine poznanstva, prijateljstvo, ljubav, sličan način razmišljanja, način života, želje, vizije i ideje, a različitim karakterima se pozitivno nadopunjavaju i međusobno inspiriraju. Ono što je motiviralo otvaranje Bonace bilo je njihovo dugogodišnje iskustvo rada u uslužnim djelatnostima i izražena želja da pridonesu unaprjeđenju ponude turističke destinacije, ali i ponude za lokalno stanovništvo koje, da bi došlo do zanimljivog komada odjeće obuće ili nakita, mora odlaziti u druge gradove. Osim toga, tu je bio i nezaobilazni faktor nestabilnog tržišta rada te potreba za osiguranjem vlastite egzistencije, samoostvarenjem i samostalnošću.

Potpuno su samostalno ljupku Bonacu podigli na noge, a posebno su se fokusirali na potragu i slaganje idealne ponude. Ne želeći predstaviti nešto sto se može naći u bilo kojoj drugoj rovinjskoj trgovini, Bonaca je tako udomaćila unikatne, kvalitetne i interesantne stvarčice – od odjeće, obuće, nakita, pa sve do edukativnih suvenira, kako ih vlasnici nazivaju. Zainteresirani će ovdje naći brendove poput Marmela, sa svojim jedinstvenim asortimanom kožnih torbi, nakita i remenja, Gurkees eco-friendly sandale od konoplje koje se u Hrvatskoj mogu kupiti samo u Bonaci, nakit anonimnog dua – majke i sina, koji ne žele svoje ime staviti na komad nakita kojega izrađuju već se time bave isključivo iz ljubavi prema zanatu. Osim ovoga, vlasnici su se sami okušali u dizajnu lanenih košulja i tunika koje se također mogu naći na policama i vješalicama u Bonaci. Na tim istim policama naići će se i na edukativne suvenire poput drvenih podmetača za čaše, slika, svijećnjaka i sličnog, koje su vlasnici i kreativci vlastoručno izrađivali tijekom zime.

Bonaca uskoro otvara i web shop pa će tako svi zaljubljenici u jedinstvene i unikatne komade koji se ne nalaze u Rovinju moći naći nešto za sebe. 
  Bonaca Rovinj Bonaca Rovinj Bonaca Rovinj Bonaca Rovinj Bonaca Rovinj
  Bonaca Rovinj Bonaca Rovinj 
Foto: PR
Objavljeno: 10.06.2015. u 10:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p