LIFESTYLE

Neodoljive keramičke šalice koje će zaljubljenici u biljke obožavati!

Šalice u stilu tegle koje će vas osvojiti na prvu!
Ako ste u potrazi za idealnim poklon za dragu osobu koja je ujedno i veliki zaljubljenik u biljke ili ste i sami jedni od njih, sigurni smo kako će vas potpuno oduševiti ove kreativne šalice koje će se sjajno uklopiti u baš svaki interijer, a koje izgledaju poput genijalne vaze u koju biste stavili svoj omiljeni cvijet!

Iako će se svi biljkoljupci složiti s činjenicom da nema boljeg ulova od biljke koju toliko dugo želimo uvrstiti u svoju kolekciju, moramo priznati kako su detalji za dom s motivima raznog bilja postali sve kreativniji. Samim time, prilikom potrage idealnog poklona ili pak detalja za dom redovito pronalazimo genijalne, ponekad i šaljive artikle koji sjajno podignu prostor i koji sami po sebi izgledaju jako stylish. Od jastuka, preko raznih postera pa sve do neodoljivih keramičkih detalja koje obožavamo gotovo jednako kao i zelene, biljne oaze, danas ćete na bespućima interneta pronaći zaista mnoštvo opcija koje će vas oduševiti na prvu!


Ovoga puta za oko su nam zapele ove neodoljive keramičke šalice u stilu vaze iz kojih će ispijanje prve jutarnje kave bez imalo sumnje biti pravi užitak! Ove genijalne kolekcije pronaći ćete u asortimanu brenda ShelbySellsCo koji sve svoje proizvode prodaje na popularnoj Etsy stranici! Od “Plant lady” natpisa pa sve do šaljivih posveta, sigurni smo kako ćete u kolekciji ove malene radnje pronaći šalicu koja je kao stvorena za vas ili vama dragu osobu kojoj namjenjujete poklon, a koja će postati ponosni vlasnik uvjerljivo najzabavnije šalice. Više informacija potražite ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 12.07.2022. u 15:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p