LIFESTYLE

Neodoljivi duo s Instagrama osvaja na prvi pogled

Slatkoća kojoj je teško odoljeti!

Da je Instagram jedno od onih mjesta na kojem se volimo izgubiti među sjajnim i inspirativnim profilima, dobro je poznata stvar, a ovog puta naletjeli smo na jedan koji je toliko sladak da ne postoji adekvatan izbor riječi. Naravno, radi se o neodoljivim psićima u koje je nemoguće ne zaljubiti se.

Iza profila camperandhoney kriju se dva zlatna retrivera, Camper i Honey koji Insta svijet svakodnevno uveseljavaju divnim fotografijama i videima brojnih avantura koje svakodnevno doživljavaju. Njihovi vlasnici Kristin Johns i Marcus Johns poznati su blogeri koji stoje iza šarmantnih fotografija preslatkih psića, a ono što se na prvi pogled primijeti činjenica je kako Camper i Honey neupitno cijeli dan uživaju u odmaranju te igranju, ali i vodenim aktivnostima jer obožavaju zaroniti u bazen kuće u kojoj žive.

Nadalje, ako ste ikada i sami razmišljali o nabavi retrivera, morate imati na umu da bez obzira na njihovu veličinu, to nikako nisu dvorišni psi niti podnose biti odvojeni od obitelji, a to posljedično znači da spavaju i žive s vama kao punopravni članovi. Retriveri su iznimno dobroćudni i inteligentni što ih čini svršenim ljubimcima ako imate djecu, a i lako ih se dresira te nauči brojnim trikovima.

Osim puno ljubavi, retriverima je potrebna i fizička aktivnost u vidu dugačkih šetnji i istrčavanja, kao i redovito češljanje kako ne bi došlo do zapetljanja dlake te kako bi se uklonila ona koja mora otpasti. Kao što smo napomenuli, retriveri nisu čuvari, iznimno su privrženi čovjeku, strpljivi su i umiljati te upravo to su karakteristike koje ih čine savršenim odabirom za kućnog ljubimca, pa ako još uvijek niste, svakako razmislite na nabavi ove neodoljive pasmine, a do tada uživajte u živopisnim fotografijama Campera i Honey.

Objavljeno: 19.06.2019. u 14:46
Tagovi: kućni ljubimci

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p