DIZAJN I ARHITEKTURA

Nestvarno lijepa vila u srcu Novigrada

Modernistička ljepotica u Istri

Vila Lorena Novigrad 
Smještena u središtu starog grada Novigrada, na samim gradskim zidinama, luksuzna Vila Lorena malo koga će ostaviti ravnodušnim. Centralna lokacija i valovi koji udaraju o stijenke terase ovu vrhunsku vilu s pet zvjezdica čine našim predmetom žudnje na kraju još jednog radnog tjedna, a kladimo se da ni vaše oduševljenje neće izostati.

Terasa kao nastavak wellnessa, grijani bazen i sauna impresivno se spajaju u takozvanom yacht dizajnu koji se najviše očituje na famoznoj terasi s pogledom na more. Vila se sastoji od tri terase za sunčanje, a ona na krovu priuštit će doista poseban doživljaj, s obzirom na to da nudi panoramski pogled od 360 stupnjeva na Jadransko more i Novigrad. Nadalje, četiri spavaće sobe i pet kupaonica uređene su jednako modernistički kao i ostatak interijera, ali i eksterijera. Bijela boja je ta koja prevladava, osiguravajući onaj neodoljiv, mediteranski štih zbog kojeg svi jedva čekamo tople mjesece.
  Vila Lorena Novigrad Vila Lorena Novigrad  Vila Lorena Novigrad Vila Lorena Novigrad Vila Lorena Novigrad Vila Lorena Novigrad  Vila Lorena Novigrad 
Vila Lorena Novigrad Vila Lorena Novigrad   Vila Lorena Novigrad Vila Lorena Novigrad
 
Vila Lorena Novigrad 
Vila Lorena Novigrad  
Vila Lorena Novigrad 
Vila Lorena Novigrad  Vila Lorena Novigrad
 
Vila Lorena Novigrad   
Vila Lorena Novigrad 
Vila Lorena Novigrad 
M.M.
Objavljeno: 29.05.2015. u 15:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p