DIZAJN I ARHITEKTURA

Nevjerojatno ljupka vila na sjeveru Istre

Očaravajući pogled i rustikalni šarm Ville Angelice

Villa Angelica Istra 
Srednjovjekovno mjesto Oprtalj u sjevernom dijelu Istre ljupko je iz više razloga. Uske uličice, tipičan istarski šarm, sajmovi tartufa, kulturno bogatstvo općine kojeg čine sakralni objekti poput crkve Sv. Jurja iz 15. stoljeća samo su neki od razloga, dok je šlag na torti ove zelene oaze mira definitivno Villa Angelica.

Izgrađena je u 19. stoljeću, a renovirana 2006. godine i prvo što upada u oči je njeno jarko crveno pročelje koje čini savršeno privlačan kontrast s okolnim zelenilom. Nevjerojatan pogled koji puca s terase ono je zbog čega bismo prodali dušu vragu, dok je interijer po mjeri svih romantičara.

Kod uređenja interijera vile nije se igralo na minimalizam, i to je upravo ono što je čini nevjerojatno šarmantnom. Pomalo rustikalno uređenje pomiješano s modernističkim momentima, mnogo detalja i bogatstvo materijala odaje topao dojam. Šest soba, dnevni boravak spojen s kuhinjom i blagovaonicom te vinarija u prizemlju savršena za opuštanje i degustiranje raznih proizvoda koje ovaj dio Istre nudi čine Villu Angelicu, dok su u vrtu smješteni prostran bazen i idealan prostor za sunčanje. Vila ne bi bila vila bez wellness i fitness prostorije. Iz njih se, baš kao i iz svih ostalih, pruža savršen pogled na osebujni pejzaž.
  Villa Angelica Villa Angelica Villa Angelica Villa Angelica 
Villa Angelica 
Villa Angelica 
Villa Angelica   
Villa Angelica 
Villa Angelica Villa Angelica  
  
Villa Angelica
 
Villa Angelica 
Villa Angelica 
Villa Angelica 
Villa Angelica 
Villa Angelica 
Villa Angelica 
Objavljeno: 02.07.2015. u 15:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p