DIZAJN I ARHITEKTURA

Niche oaza u srcu Zagreba

Otvoren je prodajni prostor TOP

U samom srcu grada, u Tomićevoj 4, otvoren je novi prodajni prostor u kojem dolazi do fuzije niche parfumerije s interesantnim suradnjama s domaćim i stranim dizajnerima; kao i poznatim domaćim i stranim brandovima.

Trenutačno je u ponudi dvanaest niche mirisnih brandova, koji se mogu naći samo u ovom prostoru za cijelu Hrvatsku, a neki i za cijelu regiju. Iza svakog mirisa ovdje stoji priča i objašnjenje -  razlog i sugestija.

Pomirisati možete omiljeni miris JFK-a, mirise po krvnim grupama Blood Concept, übercool švedski brand Byredo, jednog od začetnika niche pokreta L'Artisan Parfumeur, kultne Escentric Molecules, mirise nove olfaktivne zvijezde Naomi Goodsir, mirisne svjećice kultne pariške slastičarnice Laduree, niche instituciju Parfums d' Nicolai, misteriozne mirise A Lab On Fire, kao i bogate i jake LM Parfums olfaktive kreacije koje ostavljaju bez daha, bilo da dolaze u parfemu ili ekstraktu parfema.

U ponudi možete pronaći i orginilane majice Jurja Zigmana, Laboratorio Dona po prvi put samo za Top pokazuje javnosti svoje male torbice, idealne za večernje izlaske, a nastale kao hommage Remmington (old school) pisaćim mašinama. Kolekcija u ponudi još ima remenje i naušnice ( sa proizvoljnim biranjem „tipke"), inovativni brand Gloopy predstavlja svoja „čudovišta iz ormara" punjena eko lanvandom, koja će ukrasiti vaš ormar i čuvati ga od moljaca.

Početkom srpnja najavljujemo nove suradnje s domaćim autorima: Silvio Vujičić (nakit) i Tamara Bombardelli (torbe).

 

Photo: Zelmanović & sons

Objavljeno: 13.06.2013. u 12:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p