LIFESTYLE

Novi predmet žudnje ljubitelja fotografije (i mode)

Michael Kors i Fujifilm u neodoljivoj suradnji
Michael Kors i Fujifilm Volite li fotografiju, modu i devedesete, vjerujemo kako ćete obožavati i najnoviji gadget Fujifilma - instant kameru Michael Kors X Fujifilm Instax Mini 70 s, pogađate, potpisom poznatog dizajnera Michaela Korsa.

Ultimativni jesenski accessoires svih ljubitelja fotografije daleko je od instant kamera za kojima smo žudjeli u djetinjstvu. Michael Kors X Fujifilm Instax Mini 70, osim što je izrazito elegantan i stylish, dolazi u kompletu s poboljšanom opcijom printanja fotografija, pametnim blicom koji se prilagođava prostoriji u kojoj fotografirate, ali i lijepom kožnom zaštitnom torba sa zlatnim lancem u šest boja inspiriranih dizajnerovom kolekcijom torbi Scout. Kamera pak dolazi u tri jednako chic verzije i dvije veličine.

Ova prva Fujifilmova modna kolaboracija moći će se pronaći u trgovinama Michaela Korsa od 20. listopada po cijeni od 149 dolara, doć će torba stajati 348 dolara. Premda nije jeftina za instant kameru, moramo priznati kako nam je svaki gadget ipak malo draži upakiran u dizajnerski potpis.  


Michael Kors i Fujifilm

M.M.
Foto: Fujifilm
Objavljeno: 23.09.2016. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p