DIZAJN I ARHITEKTURA

Novootvorena pizzerija u Španskom koju morate posjetiti

Zavirite u divan San Pietro interijer

Pizzerija San Pietro na Španskom u posljednje vrijeme je mjesto o kojem svi pričaju. Odlična ponuda slasnih pizza i divan interijer samo su mali dio onog zbog čega brojni Zagrepčani San Pietro ističu kao novo ‘it’ mjesto našeg glavnog grada.

Pizzerija je nastala kao nasljednik sad već kultnog kvartovskog kafića Zeus Faber koji se nalazi na glavnom trgu u POS naselju Špansko-Oranice, u prostoru koji je nekad bio namijenjen za nepušače. Danas je taj prostor pretvoren u prekrasan interijer koji odiše nevjerojatnom elegancijom i modernošću, a opet ostavlja dojam rustikalnosti. Drvo je glavni materijal koji je korišten kod uređenja San Pietro pizzerije jer su vlasnici željeli da prostor izgleda toplo i udobno. Najbolji dio u cijeloj priči je otvorena kuhinja koja svakom gostu omogućava da vidi kako se priprema njegova omiljena piza što danas nije česta pojava. Sitnice koje čine razliku dolaze u obliku svježih začina koji su nezaobilazni sastojci njihovih slasnih pizza.

Ako ste u potrazi za novom najdražom pizzerijom, svakako vam savjetujemo da svratite do Španskog i isprobate neku od ukusnih San Pietro pizza!

 
 
 
 

A.B.

photos: privatno vlasništvo

Objavljeno: 30.06.2014. u 16:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p