LIFESTYLE

Obnovite jesensku garderobu i osvojite novi auto!

City Centar One nagrađuje troje sretnika!

Dok se polako mirimo s krajem ljeta i pripremamo za nove radne izazove i početak školske godine, posebno nas je razveselilo iznenađenje koje je City Center one pripremio za svoje kupce! Fenomenalna nagrada u obliku novog  Citroën C3 automobila čeka na troje sretnika, a kako do nje, saznajte u nastavku!

Vrlo je jednostavno – sa svakim shoppingom obavljenim do 15. rujna (u minimalnoj vrijednosti od 100 kuna) u bilo kojoj trgovini City Centera one Zagreb East, Zagreb West ili Split dobivate mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri. Ako ste u Splitu, zatražite kupon na Mjestu za informacije, ispunite ga, ubacite u za to predviđenu kutiju i pričekajte izvlačenje. Ako ste u Zagrebu – prijaviti se možete putom on-line obrasca ili SMS-om. Obavezno sačuvajte račun s kojim ste se prijavili jer će vam možda baš taj račun donijeti ovu super nagradu. I ne brinite, možete sudjelovati više puta s više različitih računa!

Novi Citroën C3 sigurno je nagrada koja bi svakoj obitelji uljepšala i olakšala početak školske godine. Prepoznatljiva crvena metalik boja, ugrađena navigacija na tabletu od 7 inča, zatamnjena stražnja stakla te prosječna potrošnja goriva od samo 4,2 litre dodatni su argumenti zašto se isplati sudjelovati u nagradnoj igri u omiljenom shopping centru. Shopping je posebno sladak kada znate da bi vam mogao donijeti genijalni novi automobil, a pravila sudjelovanja i druge informacije pronađite na službenim stranicama. Sretno i vidimo se u City Centeru one!
Foto: PR, Getty Images
Objavljeno: 05.09.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p