LIFESTYLE

Okrugli ručnici za plažu koji su zavladali Instagramom

Noelle ručnici ovog će ljeta osvojiti i domaće plaže!

Noelle ručnici za plažu

Okrugli ručnici za plažu, ukrašeni zanimljivim šarama, preko noći su osvojili Instagram profile trendseterica koje se, tijekom svojih godišnjih odmora na egzotičnim lokacijama, obožavaju fotografirati s ovim fotogeničnim dodatkom. 

Neopisivo trendi, okrugli će ručnici ovog ljeta zasigurno osvojiti i plaže na našoj obali, a ne samo Instagram profile poznatih modnih blogerica! Na sreću, ovoga ljeta nećete morati lutati bespućima interneta kako biste ih pronašli jer popularne Noelle ručnike za plažu možete pronaći u odabranim BIPA trgovinama na našoj obali. Ručnici, koji će uljepšati svaku ljetnu fotku, dolaze u 2 različite varijante te se razlikuju u bojama na bijeloj pozadini, a s promijerom od 150 centimetara na njima ćete moći ležati i sami ali ih i podijeliti s prijateljima. Trendi okrugli ručnici izrađeni su 100% od pamuka, a cijena im je 229,90 kuna.
  Noelle ručnici za plažu Noelle ručnici za plažu Noelle ručnici za plažu Noelle ručnici za plažu Noelle ručnici za plažu Noelle ručnici za plažu
 
Foto: PR
Objavljeno: 18.07.2016. u 08:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p