LIFESTYLE

Otkrijte kako smo se zabavili na ovogodišnjem FASHION.HR Midsommar partyju!

Sjajan koncert Petra Graše baš nikoga nije ostavio ravnodušnim!

Kada je proslava rođendana u pitanju moramo priznati da smo do sada poprilično visoko postavili ljestvicu! Sinoć je na već poznatoj lokaciji Rougemarin Parka, FASHION.HR proslavio slatkih 16. godina postojanja i to u društvu dugogodišnjih suradnika, klijenata i prijatelja portala. Unatoč tome što još uvijek nismo punoljetni, poprilično smo ponosni na veliku zajednicu koju smo svih ovih godina marljivo skupljali oko sebe te s kojom svake godine imamo pregršt razloga za slavlje, a ništa drugačije nije bilo niti na ovogodišnjem Midsommar partyju...

Kao da visoke temperature nisu bile dovoljne, sjajan koncert Petra Graše dodatno je ugrijao atmosferu! Poznati hitovi kreirali su jedno sentimentalno ozračje koje baš nikoga nije ostavilo ravnodušnim, a osim što smo se odlično zabavili oko stagea i plesnog podija, brojni gosti nisu propustili uživati u ukusnoj hrani koju je pripremio poznati chef Marin Medak. Uz vrhunsku hranu vežu se i prikladna, osvježavajuća pića kojih zaista nije manjkalo te zahvaljujući kojima je zabava bila potpuna!


Također, valja nekoliko redaka posvetiti i sjajnom uređenju koje je u potpunosti zaokružilo ovu ljetnu priču. Kao lajtmotiv ovogodišnjeg Midsommara istaknuli su se romantični pampasi, za čije uređenje su zaslužni kreativci iz brenda Cvit Happens, a koji su pak poslužili kao sjajna kulisa za stvaranje prekrasnih fotografija koje će sigurno s vremenom postati drage uspomene. Kada smo kod fotografije, nezaobilazni kutak bio je i HP-ov pult na kojem smo instant fotografijama zabilježili sve posebne trenutke, kao i na simpatičnom Philips Lumea trucku! Jedno je sigurno, dobrih fotografija s partyja definitivno nije nedostajalo!

Kako slika govori više od tisuću riječi, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih fotografija atmosfere i uređenja koje najbolje mogu predočiti da zabave zaista nije manjkalo!

Nadalje, kao nezaobilazne stanice ovogodišnjeg FASHION.HR Midsommar partyja istaknule su se Phillip Morris, Old Spice i Swedish Collagen kutci, a na kojima smo mogli saznati nešto više o spomenutim brendovima te uzeti maleni predah od plesanja i druženja!

 


 *Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su podržali naš 16. rođendan te doprinijeli sjajnoj zabavi: Badel, Schweppes, Roto, Pernod Ricard, HP, Philips, Phillip Morris, Ben & Jerry’s, Old Spice, Swedish Collagen
Foto: Luka Cerovina, Sven Ćustović, Danijela Šola Kušec
Objavljeno: 01.07.2022. u 00:00
Tagovi: party, Midsommar

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p