LIFESTYLE

Ovaj mjesec Netflix ukida hrpu sjajnih filmova i serija! Imamo popis naslova koji uskoro neće biti više dostupni!

Popularni naslovi od kojih ćemo se ovaj mjesec morati oprostiti

Do sada smo se nekako naviknuli da nam je potreban samo jedan klik kako bismo uronili u svijet najfascinantnijih priča i avantura koje je ponekad nemoguće prepričati. Sjajni filmovi i serije nikada nisu bili dostupniji i to zahvaljujući popularnom streaming servisu Netflix. S druge strane, s nekim omiljenim naslovima bismo se uskoro mogli pozdraviti, a o čemu se zapravo radi, otkrijte u nastavku!

Praksa izmjene sadržaja iz mjeseca u mjesec na Netflixu nešto je s čime ste sigurno do sada upoznati. Osim što svjedočimo neprestanom dolasku nekih novih filmova i serija koji kao takvi odmah okupiraju pažnju, ali i zbog čega je postalo gotovo pa nemoguće biti ukorak sa svime što ova platforma nudi, svaki mjesec Netflix povlači mogućnost gledanja određenih filmova i serija. Ovoga mjeseca njihov popis poprilično je dugačak te ćemo se od nekih naslova teška srca pozdraviti. The Independent je objavio popis naslova koji se ukidaju ovaj mjesec s platforme, pa evo kratak presjek:

3. listopad: Jackass Presents: Bad Grandpa
10. listopad: Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus”
11. listopad: Joker
14. listopad: Top End Wedding, Lawless
15. listopad: Meghnadbodh Rohoshyo, Singapore, Spider-Man 3, Suspicious Partner, Ujala, Unfaithful, What Happens in Vegas, Doctors, Beautiful Gong Shim, Don’t Dare to Dream, My Girlfriend Is a Gumiho, Rooftop Prince, Secret Garden, Yong Pal, You Are Beautiful

16. listopad: The Game Changers, Before 30
18. listopad: Verses of Love 2, Monkart
19. listopad: Wedding Unplanned, The Girl Who Sees Scents
21. listopad: You’re All Surrounded
22. listopad: Results
23. listopad: Doctor John, Dr Romantic, Hot Stove League, VIP
24. listopad: Hemlock Grove

Popis ostalih naslova koji također odlaze s Netflixa možete provjeriti na stranici!

Foto: Youtube, imdb
Objavljeno: 03.10.2022. u 14:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p