LIFESTYLE

Ovaj šarmantni kafić roze boje jedan je od razloga zbog kojeg jedva čekamo izlet u Milano!

Idealno mjesto za popodnevnu kavu s prijateljicom

Izleti u susjednu nam Italiju kroz godine su postali navika brojnih Hrvata, a s obzirom da je upravo Italija mediteranska zemlja koju je aktualni koronavirus najsnažnije pogodio, prošli su mjeseci otkako izleti u ovu prekrasnu državu jednostavno nisu bili opcija. Srećom, prije dva dana i lijepa Italija je napokon otvorila svoje granice, a mi smo brže bolje počeli za planiranjem sljedećih izleta kojima se neizmjerno veselimo!

Tako se na samom vrhu popisa pronašao Milano; jedinstveni talijanski grad u kojemu zabave i sadržaja baš nikada ne nedostaje. Bogata povijest i kultura, nevjerojatna arhitektura i neponovljive kulinarske destinacije samo su neki od razloga zbog kojih je izlet u Milano baš uvijek dobra ideja, a ovoga puta na popis smo uvrstili i jedan preslatki chic cafe koji će vas potpuno osvojiti svojim dizajnom. Rosa & Co cafe svoje je mjesto našao u poznatoj milanskoj ulici Corso Garibaldi, a ono što ćete prvo primjetiti zasigurno je interijer koji je posve definiran rozim velvet materijalom i neodoljivom ''girly'' atmosferom zbog koje ćete poželjeti provesti čitav dan u ovom chic prostoru.

 

Osim ružičastih stolova, stolica i zidova, lako je zamjetiti da je ekipa dizajnera promislila o svakom detalju; zlatne žlice i vilice te ružičasti ubrusi savršeno zaokružuju atmosferu čitavog prostora koja se odražava i na samu ponudu; preslatko servirane kave s rozim detaljima te popularne acai zdjele izgledaju toliko lijepo da ćete ih poželjeti samo fotografirati, a upravo zbog popularnosti ovog mjesta na Instagramu, u prostoru se nalazi i popularna ružičasta sofa koju posjetitelji rado koriste upravo prilikom fotografiranja i bilježenja svog posjeta ovom divnom mjestu.

Više informacija o samom mjestu, ponudi i rezervacijama potražite na službenoj stranici, a možete ih pratiti i na Instagramu te na Facebooku. Iako još uvijek postoje brojni ugostiteljski objekti koja svoja vrata nisu otvorili, ne brinite jer Rosa & Co vas čeka!

Objavljeno: 05.06.2020. u 11:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p