LIFESTYLE

Ove zime otputujte u bajkoviti Pariz po sjajnoj cijeni i doživite najromantičnije blagdane koje ćete još dugo pamtiti!

Prilika koja se ne propušta!
Odmor u Parizu uvijek je dobra ideja, no moramo priznati kako je zaista poseban doživljaj šetati pariškim ulicama za vrijeme blagdana, kada čitavi grad krase milijuni lampica i kada su doslovce svi gradski izlozi prerušeni u glamurozno, blagdansko ruho. A zahvaljujući niskotarifnom avioprijevozniku RyanAiru, već sada možete kupiti karte s izravnim letom iz Zagreba po zaista niskim cijenama.

Pariz svake godine započinje blagdansko slavlje paljenjem najljepše božićne rasvjete; Ulice svjetlucaju, velike robne kuće oblače svoje najsvečanije ruho, a božićna čarolija isprepletena s čarima Pariza tvori jednu zaista posebnu atmosferu kakvu ne možete doživjeti nigdje u svijetu! Božićni sajmovi raspoređeni su po cijelom gradu i ima ih više od 15; klizalište, žive jaslice, koncerti i mnoštvo proslava nude širok izbor aktivnosti za svačiji gušt, a ove sezone posebno se ističe blagdanski meni u brojnim pariškim restoranima koji u vrijeme blagdana nude izuzetne jelovnike koje morate kušati. Blagdansko i novogodišnje vrijeme u Parizu odlična je prilika i za sjajan shopping, čak i u luksuznim trgovinama koje u ovo vrijeme nude značajne popuste. No, čak i ako ne planirate shoppingirati, sigurni smo kako ćete biti oduševljeni izlozima luksuznih brendova koji u vrijeme blagdana postaju prava umjetnička djela!

 
Iako su božićni sajmovi glavne zvijezde svih blagdanskih putovanja, moramo priznati kako je u Parizu dovoljno prošetati najljepše uređenim ulicama kako biste uživali u najčarobnijem blagdanskom ozračju. Stoga, ako vam je trebao dodatan razlog kako bi se Pariz ove zime pronašao na bucket listi, ne tražite dalje već požurite na službenu Ryanair stranicu i rezervirajte svoje najljepše zimsko putovanje iz snova!

Foto: Instagram
Objavljeno: 29.11.2022. u 14:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p