DIZAJN I ARHITEKTURA

Ovo je naš najdraži hotel u Beču

Spektakularno utočište modernih nomada
 
Odvede li vas put skoro u Beč, postoji jedno mjesto koje bi vam moglo postati omiljeno, baš kao i nama. U moru konkurencije ono se izdvaja svojom pričom, izgledom i neobičnošću. 
Riječ je o hotelu 25 Hours, inače jednom karikom u istoimenom lancu sedam dizajnerskih boutique hotela od kojih ni jedan nije isti i svaki će vam ponuditi sasvim drugačiji doživljaj. Osim u Beču, ovi jedinstveni hoteli nalaze se u Berlinu, Frankfurtu, Hamburgu i Zurichu.

Onaj bečki nam je pak posebno oduzeo dah. Pod okriljem slogana 'We are all mad here' hotel se poigrava sa snovima i asocijacijama vezanim za cirkus te posjetiteljima nudi na raspolaganje čaroban interijer na granici fantazije. 217 šarmantnih soba, terasa na vrhu zgrade, sauna u obliku sirenine spilje, besplatan najam bicikla te internacionalna kuhinja samo su uvod u ovu očaravajuću priču koju će najbolje dočarati same fotografije. Dizajneri ovog zdanja su mislili na apsolutno svaki detalj jer prostorije vrve zanimljivim detaljima od kojih će vas mnogi nasmijati do suza.
  
 
M.M.
photos: 25 hours
Objavljeno: 05.09.2014. u 17:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p