DIZAJN I ARHITEKTURA

Ovo su uredi u kojima svi žele raditi

Kako izgleda Google diljem svijeta?
Google Dublin 
Nakon mjesec dana šuškanja o velikoj novosti, Google je napokon predstavio svoju najveću promjenu posljednjih godina - logotip je promijenio font i postao moderniji i živahniji. Ipak, ono što kod većine evocira spomen ove korporacije jest inovativan pristup uredskom prostoru i odnosu prema zaposlenicima, zbog čega je na glasu kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca na svijetu.

Sjedište Googlea u Kaliforniji ono je koje se najčešće spominje kao primjer drugačijeg pristupa uredskom prostoru koji svojim zaposlenicima omogućava svojevrsni zabavni park u kojem u svakom trenutku mogu predahnuti i sakupiti inspiraciju te je definitivno jedno od najzabavnijih mjesta za rad. No ni ostali gradovi nipošto ne zaostaju za ovom filozofijom. Ured u Tel Avivu tako ima pogled na more i kava se pije u retro cvjećarnici, onaj u Dublinu mogao bi se pomiješati sa šumom, Budimpešta opušta izgledom bazena, u Amsterdamu zaposlenici mogu odmoriti u kamperu, dok se u Google uredu u Zurichu može sjesti u balon i uživati u pogledu na čitav grad.

Kad je riječ o kreativnosti, Google rijetko tko može nadmašiti i možemo samo zamišljati kako je raditi u jednom od ovih razigranih ureda. Sigurni smo kako inspiracije ne nedostaje!
 
amsterdamAmsterdam  
 
Tel Aviv Tel Aviv
 
ZurichZurich  
 
Budimpešta
Budimpešta  
 
M.M.
Foto: Fundesign
Objavljeno: 02.09.2015. u 10:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p