LIFESTYLE

Da, parfemi s mirisom hrvatskih gradova i otoka zbilja postoje

Mirišite na Hvar, Opatiju ili Šibenik

Danas gotova svaka prava i wannabe zvijezda ima svoju liniju parfema. Od polupoznatih pjevačica, starleta i raznih sportaša, sada je red došao i na gradove. Ako ste se zasitili klasičnih parfema i sličnih mirisa koji ispare već na prvom koraku izlaska iz stana, imamo prijedlog. 

Nova kolekcija parfema inspirirana ni manje ni više nego gradovima i ljepotama Hrvatske je upravo puštena u prodaju. Tomislav Vrbanec, voditelj parfemskog odjela u Hrvatskoj parfemskoj kući navodi: „Kada putujete Hrvatskom, ne možete ostati ravnodušni prema ljepoti na koju nailazite. Od kopna do jadranske obale postoji toliko specijalnih stvari, mjesta i prirodnih fenomena. Tako je rođena ideja o stvaranju parfema posvećenim hrvatskim gradovima i otocima.“

Kolekcija se sastoji od specijalnih mirisa posvećenih Dubrovniku, Opatiji, Splitu, Puli, Zadru, Šibeniku, Osijeku, Varaždinu, Krku, Cresu, Lošinju, Rabu, Pagu, Hvaru, Braču, Visu, Istri, Slavoniji te Kvarneru. Svi parfemi su stvoreni s ciljem da karakteriziraju mirise mjesta po kojima su dobili ime. Tako na primjer, parfem Zadar inspiriran je mirisom mora s morskim orguljama te maraskom začinjenom suncem. Inspiracija za parfem Opatija je simbol tog kvarnerskog grada – kamelije dok Hvar sadrži note lavande, agave i arome tamarisa. Umjesto klasične čokoladne Bajadere, sljedeći put kao poklon možete ponijeti ovaj unikatni suvenir.

Foto: PR
Objavljeno: 14.05.2018. u 11:13

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p