LIFESTYLE

Personalizirani dodaci za najmodernije psiće

Nova Dawg Swag kolekcija
Dawg Swag
H
rvatski brand za pse Dawg Swag predstavio je novu kolekciju ogrlica, povodaca i modnih dodataka za pse i njihove vlasnike. Posebnost ove kolekcije očituje se u modularnosti proizvoda, odnosno mogućnošću njihove personalizacije, čime vlasnici pasa od sada mogu izraziti individualnost i kroz proizvode za svoje ljubimce.


Okosnica nove kolekcije su ekskluzivne ogrlice i povodci, koji jednostavnom zamjenom modnih dodataka dobivaju potpuni novi izgled. Tako se jedna ogrlica može nositi u čak osamnaest kombinacija. Svaka ogrlica se sastoji od ukrasne trakice u boji, koja se može skinuti i zamijeniti, ili ukrasnim trakicama u drugim bojama ili modnim dodacima, poput mašnica i kravata. Vlasnici pasa tako mogu personalizirati ogrlicu svog ljubimca i prilagoditi je svom modnom izričaju.

Dawg Swag
Dawg Swag
Dawg Swag povodac također se može personalizirati prema željama vlasnika. Povodac se sastoji od pomične ručke, čijom se zamjenom s drugom ručkom u boji dobiva potpuno novi proizvod. Osim klasičnog povodca, u šetnjama sa svojim ljubimcem od sada možete uživati i uz inovativnu Dawg Swag narukvicu, namijenjenu vlasnicima pasa, koja ujedno služi i kao zamjena ručke za povodac. Dovoljno je pričvrstiti povodac za narukvicu i krenuti u šetnju.

Dawg Swag
''Ideja za razvojem novih proizvoda ponovo se rodila iz potrebe, jer nismo mogle naći lijepe ogrlice i povodce za svoje pse. Tada smo odlučile napraviti kolekciju koja će se svidjeti i psima ali i njihovim vlasnicima'', rekla je Viktorija Šebalj, vlasnica Dawg Swaga.

Kako bi vaš ljubimac bio modno usklađen od njuške do repa, Dawg Swag je u ponudu uvrstio i stilizirane kožne torbice, koje služe kao držač za vrećice ili pak torbica za poslastice.

''Svi su proizvodi ručni rad, proizvedeni u Hrvatskoj te rađeni od najkvalitetnije talijanske kože, čime smo osigurale kvalitetu i izdržljivost proizvoda. Ogrlice i povodci dolaze u dvije boje, crnoj i bež, dok su modni dodaci, kojima se proizvodi mogu stilizirati, dostupni u rozoj, plavoj, crvenoj i žutoj boji. Mogućnosti kombinacija su bezbrojne i ovise u kreativnosti vlasnika'', rekla je Maja Cvetković, vlasnica Dawg Swaga.

Kako Vašim psićima ne bi bilo hladno tijekom hladnih jesenskim i zimskih dana, ne zaboravite i na tople i mekane Dawg Swag hoodice.

Dawg Swag
Dawg Swag
Dawg Swag
Dawg Swag
Dawg Swag
Foto: PR
Objavljeno: 07.11.2016. u 11:11
Tagovi: pas, kućni ljubimci

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p