DIZAJN I ARHITEKTURA

Pogled u glamuroznu rezidenciju hit serije

Kako izgleda dom Luciousa Lyona iz serije Empire?
Empire
Ako se do sada već niste zarazili Empire groznicom i ako vam opsjednutost glazbenim mogulom Lucious Lyonom, njegovom Cookie i talentiranim mladim nasljednicima hip-hop carstva nije poznata, vrijeme je da obavite domaću zadaću i ovoga vikenda saznate zašto ova groznica trese dobar komad svijeta. 

Serija koja je u nevjerojatno kratkom vremenu pomela konkurenciju i postala ultimativni hit godine svojevrsna je moderna verzija Dinastije i priča koja vas svojom dramom, zapletima, fantastičnim glumcima i sjajnim soundtrackom uvlači sve dublje, ovoga puta ravno u ralje hip-hopa. S gostima poput Naomi Campbell, Courtney Love, Snoop Dogga, Jennifer Hudson, Cube Gooding Jr., Patti LaBelle, Estelle, Mary J. Blige ili Rite Ore, serija Empire čak i na papiru obećava mnogo, a bitnim faktorom pokazao se i sam set, dostojan hip-hop kralja Luciousa Lyona.

Impozantna rezidencija u kojoj je snimana prva sezona serije nedavno je stavljena u prodaju, što je omogućilo i fotografskim ekipama da zavire u kuću u Illinoisu procijenjenu na 13 milijuna dolara. Neodoljivo podsjećajući na pravi dvorac, nekretnina pršti glamurom i raskoši, mramorom, svjetlucajućim lusterima i bazenima, baš onako kako i zamišljamo dom hip-hop mogula.
 
Empire 
Empire 
Empire
 
Empire 
Empire 
Empire 
Empire 
Empire 
Empire 
Empire 
M.M.
Foto: Fox.com, Estately
Objavljeno: 17.04.2015. u 13:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p