DIZAJN I ARHITEKTURA

Pogled u najekskluzivnije shopping iskustvo

The Palazzo Ralph Lauren je službeno otvoren

palazzo ralph lauren 
Do prije nekoliko tjedana strogo čuvana tajna Milana napokon je izašla na vidjelo, predstavivši se uskom krugu gostiju kao najekskluzivnije shopping iskustvo. Ralph Lauren je, naime, napokon službeno otvorio vrata svog ekskluzivnog privatnog kluba, The Palazzo Ralph Lauren.

Uz koktele i proljetnu kolekciju netom prikazanu na Tjednu mode u New Yorku, dizajner je svojim VIP gostima otkrio luksuzni konceptualni prostor u središtu Milana u kojem će od sada samo probrani moći shoppingirati. Zamišljeno kao elegantno iskustvo namijenjeno samo najboljim klijentima, Palazzo Ralph Lauren je ultimativni krik luksuza za kojeg se treba posebno najaviti i ono vrijedi samo uz pozivnicu. Uz shopping, klijenti će imati mogućnost ručka i pića na predivnoj terasi ili u salonu milanske dizajnerske palače.
 
palazzo ralph lauren 
Dizajnerski prostor u kući poznatoj kao Casa Campanini iz 1941. uređen je pokućstvom iz linije Ralph Lauren Home i također se može kupiti, a klijentima su na raspolaganju ženska kolekcija, kao i muška Purple Label linija. Pri rezervaciji termina mogu se precizirati i detalji poput potrebnih veličina i preferiranih boja koje se potom pripreme u ateljeu. Također, u Palazzo Lauren moći će se pogledati i najekskluzivniji komadi i nakit, a kako je dizajner najavio, ako se pokaže uspješnim u Milanu, ovaj luksuzni koncept proširit će se i na druge lokacije.
 
palazzo ralph lauren 
palazzo ralph lauren 
palazzo ralph lauren 
palazzo ralph lauren
 
M.M.
Foto: WWD
Objavljeno: 28.09.2015. u 10:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p