DIZAJN I ARHITEKTURA

Pogled u novu raskošnu rezidenciju obitelji Beckham

Je li najskuplji dom Velike Britanije nova adresa slavne obitelji?
Beckham 
 
Victoria Beckham bi, čini se, mogla dobiti dom dostojan svog nekadašnjeg nadimka iz slavnih dana ženske pop grupe. Naime, šuška se da bi uspješna obitelj Beckham uskoro mogla preseliti u najskuplji posjed Velike Britanije, raskošan Abbotswood u Cotswolds​u. 

Seosko imanje čija je cijena jednako očaravajuća kao i izgled (41.8 milijun dolara) jedno je od onih koje su Beckhamovi obišli u svojoj potrazi za novim domom, a velika je vjerojatnost kako će odluka pasti upravo na Abbotswood. To što je ova rezidencija najskuplja od svih nekretnina u Velikoj Britaniji koje se trenutno nalaze u prodaji poznatu obitelj ne brine jer impozantni vrtovi, zemlja veličine 380 nogometnih igrališta, deset spavaćih odaja, šest kupaonica, ali i susjedi poput Kate Moss, Damiena Hirsta, Elizabeth Hurley i Sama Mendesa, potpuno opravdavaju basnoslovnu cifru.
 
beckham 
Očaravajuća kuća datira još iz 1862. godine, a okružena je atraktivnim engleskim vrtovima. Britanski mediji nagađaju kako bi Victoria za uređenje svog novog doma mogla angažirati Rose Uniacke čiji bi se spoj minimalističke i klasične estetike mogao sjajno uklopiti u ovaj ogroman projekt. Vjerujemo kako će Posh Spice ipak htjeti malo osuvremeniti dom i tradicionalni izgled engleske seoske kuće nadopuniti urbanim elementima.
 
beckham 
beckham 
beckham 
beckham 
beckham 
beckham 
beckham 
beckham 
beckham  beckham
 
 
M.M.
Foto: SWNS
Objavljeno: 23.10.2015. u 14:11

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p