DIZAJN I ARHITEKTURA

Pogledajte dom u koji je uselila Kylie Jenner

Tinejdžerski dom o kakvom većina odraslih može samo sanjati
Kylie Jenner 
Četiri mjeseca nakon kupnje svoje prve nekretnine, najmlađa članica najslavnije TV obitelji uselila je u novouređene odaje, najavivši isto na svom Instagram profilu. Sa samo 17 godina Kylie Jenner je postala ponosna vlasnica kuće u Calabasasu, mirnom obiteljskom predgrađu četrdesetak kilometara udaljenog od vreve Hollywooda.

Ono što je većini populacije nedostižni san, slavnoj tinejdžerki, koja je odrasla pred televizijskim kamerama, očigledno je bio najlogičniji životni korak. Cijena imanja od 2.7 milijuna dolara bila je sitnica s obzirom na milijunske iznose koje članovi obitelji Kardashian okreću po sezoni reality serije i čini se kako je Kylie svoj prvi posjed kupila u potpunosti sama, naglašavajući kako novac koji je zaradila brojnim projektima želi investirati u nekretnine.

Iako se život u ovom trenutku čini poprilično nepravednim, bilo je naprosto nemoguće ne zaviriti u odaje najbogatije 17-godišnjakinje posljednjih mjeseci poznate po tulumarenju. Klasično uređena kuća sastoji se od pet spavaćih soba, isto toliko kupaonica, bazena, kućnog kina, a tu su i neke zanimljive finese poput posebno složenog sound sistema u svakoj prostoriji. U blizini Kylie stanuje i ostatak sestara, kao i mama Kris, no svejedno vrijedi vidjeti kako će se snaći mlađahna zvijezda i koliko će se partyja uz bazen uspjeti održati prije nego li stanari mirnog naselja počnu negodovati.
 
Kylie Jenner 
Kylie Jenner 
Kylie Jenner 
Kylie Jenner 
Kylie Jenner 
Kylie Jenner 
Kylie Jenner 
M.M.
Foto: Crisnet
Objavljeno: 01.07.2015. u 14:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p