LIFESTYLE

Pokrenuli smo kampanju prikupljanja sredstava za područja pogođena potresom, a pridružiti se možete svi!

#jednizadruge, svi za Petrinju, Sisak i okolicu!

Posljednji tjedan 2020. godine pokazao se kao jedan od devastirajućih za cijelu Hrvatsku, a posebice Petrinju, Sisak, Strašnik, Glinu i okolna mjesta. Veliki potres magnitude 6.3 po Richteru nakon onog od 5.3 uništio je brojne kuće, domaćinstva i odnio ljudske živote. Šteta se i dalje zbraja, a ova tragedija u kratkom vremenu još jednom je pokazala koliko smo spremni biti tu #jednizadruge i u svega nekoliko sati prikupiti zavidne količine potrepština.

Ipak, osim hrane, odjeće, medicinskih potrepština i sl. koje su u ovom trenutku prijeko potrebne, Petrinja, Sisak i okolica trebaju veliku financijsku pomoć kako bi obnovili svoje ulice, kuće i domove te nastavili s dostojim životom.

Upravo zato pozivamo vas da donirate iznos po želji kako bi pomogli unesrećenim građanima Sisačko-moslavačke županije baš onako kako bismo smo pomagali Zagrebu u ožujku! FASHION.HR na Facebooku broji više od 175,650 pratitelja i da svaki od nas donira svega 1 euro, učinili bismo veliku razliku i pomogli ljudima!

U nastavku donosimo direktan LINK na web stranicu za donacije, a na vama preostaje da donirate u skladu s mogućnostima jer svaki iznos je jednako velik!

Ova izazovna godina naučila nas je da moramo biti tu, slušati i djelovati, a Petrinja, Sisak i okolica to sada trebaju više no ikad!

Foto: FHR, Midhat Kapetanović
Objavljeno: 30.12.2020. u 08:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p