DIZAJN I ARHITEKTURA

Posteri na koje ne možete ostati ravnodušni

Projekt domaćih kreativaca koji krasi mnoge zidove

Dilemma posteri 
Sve je počelo kada je Ema dobila poklon koji ju je oduševio. Poster, i to ne bilo kakav. Iskren, osoban, duhovit i nigdje drugdje viđen. Štoviše, oduševio bi svakoga tko je ušao u stan. Dar je bio od dečka, grafičkog dizajnera po struci, a ideja koja je uslijedila sasvim logična. Zar ne bi bilo sjajno ponuditi i drugima mali inspirativni detalj za dom? Upravo tako nastao je projekt Dilemma Posters.

Akteri ove priče i autori koji se kriju iza postera koji sadrže simpatične inspirativne, citate i namijenjeni su baš svakom domu, jesu Ema Juretić, mlada Osječanka s dugogodišnjom zagrebačkom adresom i njen dečko, dizajner zadužen za pisanje i izradu postera. Kako nam je ispričala sama Ema, krajnji cilj im je suradnja s dizajnerima iz Hrvatske, a u tijeku su već i pregovori za jednu itekako originalnu koja će po svemu sudeći oboriti s nogu ljubitelje postera.

S obzirom na to da je potražnja za Dilemma posterima premašila sva očekivanja, svakodnevno se izbacuju novi dizajni koji se trenutno mogu kupiti isključivo putem službene Facebook stranice. Za manju dimenziju okvira morat ćete izdvojiti 60 kuna, dok ona veća košta 200 kuna. Uz kratke, jasne i snažne poruke iz repertoara Dilemma tima, zainteresirani mogu i sami donijeti svoj prijedlog te ukrasiti zid baš po svom ukusu.
 
dilemma posteri 
dilemma 
dilemma 
dilemma 
 
dilemma 
dilemma 
 
dilemma 
dilemma posteri
 
 M.M.
 
photos: Josipa Uzelac
Objavljeno: 18.12.2014. u 09:41

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p