LIFESTYLE

Poznati hrvatski brend ima sjajne ideje za uređenje blagdanskog stola!

Pronađite inspiraciju u prijedlozima modnih znalaca

Poznati modni brand ELFS poznat je po svom bezvremenskom stilu, a pogotovo kada govorimo o liniji ELFS home u kojoj do izražaja posebno dolazi smisao za detalje.

Tako nam ELFSi za nadolazeće blagdane predlažu nekoliko ideja uz koje će baš svaki doma zablistati u neodoljivom Uskršnjem ruhu. Ove godine u fokusu je poigravanje neutralnim bojama, proljetnim grančicama, cvijećem i predmetima koje već imamo u kući, poput vaza i stolnjaka. Želite li blagdanski stol dodatno razigrati ukrasite ga slamom i u nju sakrijte pisanice koje ce vaši ukućani tražiti. Uz sezonske ukrase svakako uključite i omiljeno posuđe sa zlatnim detaljima iz linije ELFS home koje baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Zlatni detalji idealni su za blagdanske dekoracije zbog svoje simbolike ali i dekorativnosti kojom, pored delicija, dodatno obogaćuju proljetni ugođaj. Osim cvijeća, možete iskoristiti i svijeće koje su uvijek su dobra ideja kao obilježje blagdana, i ne zaboravite; postavljanje blagdanskog stola nije rezervirano samo za ručak, a blagdanski ugođaj neka preplavi vaš dom već od ranog jutra!Hrvatsku proizvodi iz linija ELFS home dostupni su online uz beskontaktnu, brzu dostavu stoga požurite na službenu stranicu i uživajte u online shopingu iz naslonjača.

Foto: PR
Objavljeno: 07.04.2020. u 12:30
Tagovi: Elfs, Uskrs

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p