LIFESTYLE

Zanimljivi tattoo umjetnici dolaze u Zagreb

Vrijeme je za još jedan Tatts & Cuts
tatts & cuts
Brijačnica i salon Gospon Fulir ove će subote i nedjelje, 17. i 18. rujna biti poprištem trećeg po redu Tatts & Cuts eventa. Riječ je o eventu koji na jednom mjestu spaja umjetnost tetoviranja i vještinu šišanja.

U posebnom ćemo ambijentu Gospona Fulira na Zavrtnici 17 dobiti priliku da se od 12 pa sve do 20 sati, kako u subotu, tako i u nedjelju, podružimo s tri poznata tattoo umjetnika - Lukasom Ferenčićem (Forever Yours Tattoo Parlour), Bojanom Besakom (Greengo Tattoo Shop) i Kichom D Kingom (King Tattoo studio). Dečkima će uz bok ovaj put stati i jedna tattoo umjetnica - Ana Ferenčić, a dok će oni biti zaduženi za ukrašavanje naših tijela, standardna ekipa poznatog zagrebačkog salona ispunjavat će sve želje posjetitelja po pitanju kose.

tatts & cuts
tatts & cuts
Za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Noki Nole, a dok čekate na red za svoju novu frizuru ili tetovažu moći ćemo se osvježiti pićem sponzora Jameson Irish Whiskey. Iako su ovakvi eventi vani veoma česti, na našim ih prostorima nema. No, upravo su oni jedan od ključnih elemenata za učvršćivanje zajednice barbera u Hrvatskoj, stoga nemojte propustiti ovaj cool event!

tatts & cuts
tatts & cuts
tatts & cuts
tatts & cuts

Foto: PR
Objavljeno: 12.09.2016. u 09:29
Tagovi: tetovaže, tetovaža

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p